Keva mukana Valtio Expossa 2024 – ”Hienoa, että on tapahtuma, joka tuo yhteen valtion organisaatioita ja sidosryhmiä”

Kevan tiimin jäseniä Valtio Expossa Kevan ständin takana.

Näytteilleasettajat tekevät Valtio Expon. Kuvassa Kevan tiimi nauttimassa tunnelmasta Valtio Expossa. Haastattelimme Kevan asiakaspäällikkö Henrik Fröbergiä (kuvassa vasemmalla) Valtio Expoon liittyen.

Mitä odotatte tämän vuoden Valtio Expolta?

Mielenkiintoisia ja iloisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa sekä runsasta osanottoa meidän Keva 60 vuotta ständille. Valtio Expossa on aina ollut mukava tunnelma, ja asiakaskohtaamiset ovat aina tärkeitä ja mukavia. Lisäksi Valtio Expossa on runsaasti mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esityksiä, toivottavasti ehdimme osallistumaan näihin. Myös muiden näytteilleasettajien ständit kiinnostavat. Kaiken kaikkiaan tapahtuma on hieno mahdollisuus nähdä valtion organisaatioiden ja sidosryhmien työtehtäviä ja yhteistyötä.

Mitä uutta aiotte esitellä ständillänne Valtio Expossa?

Kevan 60-vuotisjuhlavuoden slogan ”Luotettavaa eläketurvaa ja kestävää työelämää” ja Kestävää Työelämää -hanke ovat tänä vuonna pääteemojamme. Esittelemme asiakkaillemme Kevan monipuolisia palveluita ja yhteistyömahdollisuuksia. Yleisesti tarjoamme ständillämme neuvoja ja tietoa eläkevakuuttamisesta ja työkykyjohtamisesta. Ständillämme tulee myös olemaan mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka voittajille on luvassa ilahduttavia palkintoja.

Mikä on mielestänne parasta Valtio Expossa?

Asiakaskohtaamiset, tunnelma, muiden näytteilleasettajien ständit sekä puheenvuorot. On hienoa, että on olemassa tapahtuma, joka tuo yhteen valtion organisaatioita ja sidosryhmiä. Olemme osallistunut Valtio Expoon usean vuoden ajan ja olemme aina olleet tyytyväisiä tapahtumaan.

***
Valtio Expo 2024 järjestetään tiistaina 7.5.2024. Expon teemana tänä vuonna on Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto. Tule mukaan valtionhallinnon suurimpaan vuotuiseen tapahtumaan verkostoitumaan, kertomaan toiminnastanne ja kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä.

Katso keitä on jo mukana >
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi