Valtio Expon 2024 teema on Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään 7.5.2024 Helsingissä, Marina Congress Centerissä. Tänä vuonna Expossa otetaan vastuu huomisesta ja rakennetaan yhdessä uudistuvaa ja vaikuttavaa julkishallintoa.

Mitä vastuu huomisesta tarkoittaa käytännössä? Miten otamme toiminnassamme huomioon ympäristön, ihmiset ja hyvän hallintotavan? Miten säilyttää toimintakyky, kun maailma on myllerryksessä? Entä miten kasvattaa muutoskyvykkyyttä? Muun muassa näitä teemoja pohdimme yhdessä Valtio Expossa toukokuussa. Tapahtuman ohjelmaa valmistellaan ja tulossa on monia kiinnostavia puheenvuoroja ja näkökulmia.

Valtio Expo on valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma

Valtio Expo -tapahtuma on suunnattu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Tapahtuma on perinteisesti tullut täyteen ja koonnut paikan päälle Marinaan yli 1500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajaa.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä

Aiempina vuosina näytteilleasettajina on ollut mukana valtion palveluntarjoajia sekä yhteistyökumppaneita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluiden tuottajia.

Valtio Expon näyttelyalueella on vielä muutamia vapaita osastopaikkoja.

Katso keitä on jo mukana >
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi >

Osallistujien ilmoittautuminen avataan myöhemmin keväällä

Osallistujien ilmoittautuminen, tarkempi ohjelma ja esiintyjät julkaistaan kevään mittaan. Pysy kuulolla ja merkkaa tapahtuma kalenteriisi jo nyt!

Aika ja paikka

Valtio Expo 2024
Tiistai 7.5.2024 klo 8:00-16:00
Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki
www.valtioexpo.fi/ #ValtioExpo

Lisätiedot

valtio.expo(at)valtiokonttori.fi
viestintäasiantuntija Laura Salmi, puh. 0295 502 494, laura.salmi(at)valtiokonttori.fi
viestintäasiantuntija Johanna Tjäder, puh. 0295 502 021, johanna.tjader(at)valtiokonttori.fi