Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Valtio Expo -sivusto on Valtiokonttorin ylläpitämä sivusto. Sivustolla kerrotaan ajankohtaista tietoa Valtio Expo -tapahtumasta sekä julkaistaan tapahtuman ohjelma. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Sivulla julkaistaan myös tapahtuman esitysmateriaalit esiintyjien luvalla.

Suositeltavat selaimet

Valtio Expon verkkosivut ovat käytettävissä kaikilla uusimmilla selaimilla, kuten Google Chrome, Edge, Mozilla Firefox, Opera ja Safari. Suosittelemme käyttämään selainten uusimpia versioita niin mobiili- kuin työasemalaitteilla. Internet Explorer (IE) ei enää tue uusia verkkostandardeja, joten mahdollisuuksien mukaan suosittelemme käyttämään muita selaimia, jotta sivustomme käyttö olisi tietoturvallista ja tarjoaisi parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Sivuston tietosuoja

Valtiokonttorin tavoitteena on kaikessa toiminnassaan henkilötietoja käsitellessään varmistaa, että rekisteröityjen oikeudet toteutuvat ja henkilötietoja käsitellään lainsäädännön ja Valtiokonttorin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tämän sivuston tietosuojaselosteen löydät täältä >

Sivuston saavutettavuus

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Sivuston saavutettavuusselosteen löydät täältä >

Palaute

Löysitkö etsimäsi? Voit antaa palautetta sivustosta kunkin sivun oikeasta reunasta avautuvalla palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteella Valtio.Expo@valtiokonttori.fi.

, Päivitetty 4.2.2022 klo 12:28