Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miten pääsen tapahtuma-alustalle?

Linkki tapahtuma-alustalle lähetetään päivää ennen Valtio Expoa eli tänä vuonna maanantaina 6.5.2024 sekä live- että etäosallistujille. Tapahtuma-alusta toimii parhaiten uusimmilla selaimilla ja laitteilla. Toimivuutta ei voida täysin taata vanhoilla mobiili-/tablettilaitteilla ja selaimilla. Suositellut selaimet ovat Chrome, Safari, Firefox ja Edge. Tapahtumaan liittyminen onnistuu miltä tahansa internetiin kytketyltä laitteelta, eli halutessasi voit käyttää tapahtuma-alustaa esim. matkapuhelimellasi. Huom. valtionhallinnon osallistuja, suosittelemme liittymään tapahtumaan ilman VPN-yhteyttä. 

Voiko kaikkien salien ohjelmaa seurata etänä?

Pääsalin (Europaea) ohjelmaa ei lähetetä verkkoon, joten kannattaa saapua paikan päälle. Muiden salien ohjelmaa pystyt seuraamaan myös etänä.

Onko Valtio Expossa tarjolla lounasta?

Kyllä! Valtio Expossa on aamulla tarjolla kahvia ja teetä sekä aamupalaleivät. Iltapäivällä tarjolla on lounasta ja iltapäiväkahvit. Tarkemmat tiedot tarjoiluista löydät tapahtuma-alustalta kohdasta tarjoilut. Valtio Expossa teeman mukaisesti otamme vastuun huomisesta ja siksi tarjolla on vain kasvisruokaa.

Minulla on palaveri kesken Expo-päivän, miten toimin?

Marina Congress Centerissä on 2. kerroksessa pieniä huoneita, kokoushuoneita sekä sohvia, jotka ovat käytössänne palavereita varten.

Onko näyttelyalueesta pohjakarttaa?

Kyllä on! Täältä näet näyttelyalueen pohjakartan sekä osastojen numerot. Näyttelyalueen pohjakartta ja osastojen numerot (päivitetty 2.5.2024) >>

Mitä tietoja minusta tallennetaan?

Valtiokonttori vastaa ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien tietojen käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti. Rekisteri ei sisällä osallistujan käymiä henkilökohtaisia chat-keskusteluja muiden osallistujien kanssa tai annettuja äänestysvastauksia. Valtiokonttorin toimesta kävijän tietoja luovutetaan näytteilleasettajille, vain jos kävijä on antanut siihen luvan. Näytteilleasettajien osastoilla voidaan kerätä esimerkiksi sähköposti-osoitteita. Näytteilleasettaja on vastuussa siitä, että arvonnassa, pelissä, tmv. huolehditaan tietosuojasta ja noudatetaan GDPR-asetuksia.

Missä voin yöpyä tai pitää kokouksen?

Marina Congress Center, jossa Valtio Expo pidetään, sijaitsee aivan Scandic Grand Marinan vieressä, josta löydät kattavat hotellipalvelut sekä erillisiä kokoustiloja. Tutustu Scandic Grand Marinaan.

Näkeekö esitysmateriaalit jostain jälkikäteen?

Esitysmateriaalit julkaistaan verkkosivuillemme puheenvuoroista saleissa Europaea, Fennia I ja Fennia II, niiltä osin, kun esiintyjät ovat antaneet luvan materiaalinsa julkaisemiseen ja ne ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Esitysten tallenteet kaikkien salien puheenvuoroista julkaistaan Valtio Expon virtuaalisella tapahtuma-alustalla tilaisuuden jälkeen ja ne ovat katseltavissa myös kahden viikon ajan.

, Päivitetty 3.5.2024 klo 11:59