Näytteilleasettajille

Tietoa Valtio Expon näytteilleasettajille

Mikä Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja tapahtumassa mukana oleville näytteilleasettajille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messualueella päästään verkostoitumaan sekä kertomaan ja kuulemaan valtionhallinnon yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.

Ensi kevään Valtio Expo 7.5.2024 on valtionhallinnon suurin LIVE-tapahtuma. Odotamme paikan päälle Marina Congress Centeriin runsaasti osallistujia, sillä kaikkia esityksiä ei striimata verkkoon.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Valtio Expo 2024 -messutapahtumaan!

Näytteilleasettajat pääsevät Valtio Expo 2024 -messutapahtumassa esiin näyttelyosastoilla sekä tietoiskuissa. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Näyttelyalue

Valtio Expo ei olisi expo eikä mikään ilman tapahtumassa mukana olevia näytteilleasettajia. Marina Congress Centeriin toteutetaan aiemmista Valtio Expoista tuttuun tapaan näyttelyalue, jossa valtionhallinnon yhteistyökumppanit ja asiantuntijat pääsevät kohtaamaan ja tutustumaan.
Näytteilleasettajille on varattu Marinan 1. ja 2. kerrokseen yhteensä n. 80 osastopaikkaa.

Osastopaikat

Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Valtio Expon messuosastojen vakiokoko on 6 m2 (leveys 3 metriä ja syvyys 2 metriä). Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää pelkän osastopaikan. Messuosastolle erikseen tilattavat palvelut (esim. valmiit osastorakenteet, kalusteet, näytöt, sähköt, tarjoilut) laskutetaan erikseen messurakentajan tai Marinan toimesta.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää:
– osastopaikan
– osallistumisen päivän aikana 6 henkilölle sisältäen aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin
– näkyvyyden valtioexpo.fi-sivustolla
– Valtio Expon jatkot tapahtuman jälkeen

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toiveen osastopaikasta. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisuuksien mukaan.

Tarjoamme myös pienosastoja yläkerrasta. Osasto on puolikas (3 m2) osasto. Pienosaston osallistumismaksu on 1.375 euroa + alv.  Pienosaston hinta sisältää kolmen henkilön osallistumisen. Voitte tehdä ilmoittautumisen normaalisti lomakkeen kautta ja laittaa toiveeksi pienosaston.
Lisätietoa pienosastosta: valtio.expo@valtiokonttori.fi.

Näyttelyalueen pohjakartta ja osastopaikat 2024 (muutokset mahdollisia) >

Tietoiskut

Valtio Expoon osallistuvilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus varata tapahtuman ohjelmaan 20 minuutin tietoisku. Näytteilleasettajien tietoiskuja varten varataan kaksi salia ja ne streamataan myös verkkoon. Tietoiskun hinta on 1.200 euroa + alv. Tietoiskuja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Valtio Expoon ei voi ostaa pelkkää tietoiskuaikaa, vaan ne on varattu tapahtumassa mukana oleville näytteilleasettajille.

Valtiokonttori vastaa ohjelmakokonaisuuden aikataulutuksesta. Tietoiskun tarkka ajankohta ilmoitetaan tietoiskun varanneille myöhemmin.

Ilmoittautuminen, hinnat ja peruutusehdot (2024)

Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo -tapahtumaan on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Tietoiskun (20 min) hinta on 1.200 euroa + alv. Osastopaikkoja ja tietoiskuja on rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot: Voitte peruuttaa tapahtumaan osallistumisenne maksutta 15.2.2024 saakka, jonka jälkeen veloitetaan peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksusta 15.3.2024 saakka. Jos peruutus tehdään 15.3.2024 jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu tästä näytteilleasettajaksi

Ohjeita Valtio Expon näytteilleasettajille

Valtio Expo 2024 -messutapahtumaan liittyvä ohjeistus täydentyy tähän osioon kevään aikana.

Messuosastojen suunnittelu ja rakentaminen

Messuosastojen suunnittelussa ja rakentamisessa yhteistyökumppanimme on WS-Expogroup Oy. WS-Expogroupilta voi tilata Valtio Expoon valmiita osastovaihtoehtoja sekä lisäkalusteita. Näytteilleasettaja voi tuoda tapahtumaan myös omat osastokalusteet ja -rakenteet.

Osastopaikat

Kaikki osastopaikat on 6m2 (3×2). Osastopaikka käsittää vain tyhjän tilan, eikä sisällä sähköä, mattoa tai rakenteita. Osastosiivous kuuluu osaston hintaan, eikä sitä siis tarvitse tilata erikseen. Marina Congress Center tarjoaa asiakkaiden käyttöön veloituksetta julkisen langattoman Internet-yhteyden.

Suunnittelua helpottaaksemme olemme luoneet valmiita osastopaketteja, mutta voit myös tilata yksittäisiä tuotteita mm. osastomaton, kalusteita, näyttöjä jne. Valmispaketteihin kuuluu automaattisesti sähköt, eikä niitä tarvitse tilata erikseen. Mikäli valmispaketeista ei löydy yrityksellesi sopivaa vaihtoehtoa, autamme mielellämme osastosuunnittelussa ja teemme räätälöidyn osaston toiveittesi mukaan. Pyydä tarjousta toteutuksesta Jaakolta (yhteystiedot alla).

Kaikki tilaukset on tehtävä viimeistään 5.4.2024.

Rakennus- ja purkuaikataulut

Omaa rakentajaa käyttävien rakennusaika: 8.5.2023 klo 12.00–18.00
Valmisosastojen somistusaika: 8.5.2023 klo 15.00–18.00 sekä 9.5.2023 klo 7.00–8.00.
Purkuajat: Purkuaika näytteilleasettajille ja muille rakentajille: 9.5. klo 17.00–21.00

Näyttöaineisto

Osastolle tilattujen näyttöjen aineiston voi siirtää näytölle HDMI-piuhalla tai USB-muistitikulla.Mikäli tarvitset HDMI-piuhan, niin ilmoita siitä Jaakolle.

Voit myös lähettää näytön aineiston meille alla olevan linkin kautta. Tallennamme aineiston muistitikulle ja laitamme sen valmiiksi pyörimään osaston näytölle. Aineiston tulee olla mp4 -muodossa.

Linkki: https://ws-expogroup.wetransfer.com/

Kuvatulosteiden aineistot viimeistään 5.4.2024.
Näyttöaineiston tarvitsemme viimeistään 26.4.2024.

Lisätiedot:

WS-Expogroup Oy
Jaakko Mäkelä
Projektipäällikkö
puh. 041 537 0117
jaakko.makela(at)wsexpogroup.fi

Osastotarjoilut

Pyydämme huomioimaan, että omien tarjoilujen tuominen Marina Congress Centeriin ei ole sallittua. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta tarjoilla osastollaan itse tuomiaan tuotteita lukuun ottamatta näytteilleasettajan omia logollisia pikkumakeisia. Näistä on ilmoitettava Marinaan etukäteen.

Lisätiedot:

Scandic Marina Congress Center myyntipalvelu
Riikka Jusslin
puh. 09 4272 2521
sales.marinacongress(at)scandichotels.com

Tietoa kävijöistä

Kumppanimme ContactMate tarjoaa teille palvelun, jolla on mahdollisuus kerätä tietoa kävijöistä.
Tutustu ja tilaa ContactMate Liidipalvelu

Lisätiedot:

Timo Merikaarto
puh. 0207 856 700
myynti@contactmate.fi

Kerro muillekin, että olette mukana Valtio Expossa!

Lämpimästi suosittelemme ja kannustamme näytteilleasettajia mainostamaan tapahtumassa mukanaoloaan sekä tietoiskuaan myös omissa verkostoissaan ja kanavissaan, kuten omilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Muistattehan kuitenkin, että tapahtuma on valtionhallinnon sisäinen ja kohderyhmänä on valtionhallinto.

Tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat voivat käyttää Valtio Expon logoa mainostaessaan osallistumistaan esim. verkkosivuillaan.

X-somepalvelussa voi viestiä aihetunnisteella #ValtioExpo

, Päivitetty 16.2.2024 klo 08:51