Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Uusien näytteilleasettajien ilmoittautuminen vuoden 2021 tapahtumaan alkaa syksyllä. Tiedotamme ilmoittautumisen ajankohdasta tarkemmin myöhemmin.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Näytteilleasettajille on varattu reilut 70 paikkaa.

Nopeimmat ilmoittautujat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, sillä osastopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytteilleasettajille tarjottavia tietoiskuaikoja on rajallinen määrä, joten myös tietoiskut varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näyttelyalue Marina Congress Centerissä

Valtio Expon näyttelyalue sijaitsee Marina Congress Centerin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Valtio Expo 2020 osastokartta >

Osastojen ja tietoiskujen varaaminen, hinnat ja peruutusehdot

Valtio Expon messuosastojen vakiokoko on 6 m2 (leveys 3 metriä ja syvyys 2 metriä). Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3 150 euroa + alv ja yläkertaan 2 550 euroa + alv. Näytteilleasettajat voivat myös varata ohjelmasta 20 minuutin tietoiskuajan. Tietoiskun hinta on 1 050 euroa + alv.

Vuoden 2020 Valtio Expoon ilmoittautuneilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus säilyttää varaamansa osastopaikka vuoden 2021 tapahtumaan. Valtio Expo 2021 -tapahtumaan vapautuneiden osastopaikkojen myynti alkaa syksyllä 2020. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.

Peruutusehdot: Jos peruutus tehdään 1.11.2020 jälkeen, veloitetaan peruutusmaksuna 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko osallistumismaksu veloitetaan, jos peruutus tehdään 28.2.2021 jälkeen.

Osastolla työskentelevien ilmoittautuminen

Pyydämme, että kaikki osastoilla työskentelevät näytteilleasettajien edustajat ilmoittautuvat tapahtumaan. Näytteilleasettajan edustajien osallistujamäärä on rajattu 5 henkilöön/organisaatio. Osallistujien ilmoittautuminen avautuu keväällä.

Osastojen suunnittelu ja rakentaminen

Messuosastojen suunnittelussa ja rakentamisessa yhteistyökumppanimme on WS-Expogroup Oy. WS-Expogroup suunnittelee valmiita osastovaihtoehtoja Valtio Expoon, ja heiltä voi tilata lisäkalusteita. Näytteilleasettaja voi tuoda tapahtumaan myös omat osastokalusteet ja rakenteet.

Näyttelypaikat sisältävät pelkän näyttelyalueen ilman osastosähköä. WS‐Expogroupilta voi tilata valmiita kevytständejä logo-/kuvaseinin tai tehdä vain tarvittavat sähkö‐, kaluste‐ ja näyttötilaukset.

Tarpeellista tietoa näyttelyosaston toteuttamista varten sekä tilauslomakkeet löytyvät täältä >

Osastopakettien grafiikoiden aineisto‐ohjeet löytyvät täältä >

WS-Expogroup laskuttaa näytteilleasettajilta messuosaston neliövuokran (33 eur/m2 + alv) sekä mahdolliset erikseen tilattavat palvelut. Valtiokonttori laskuttaa osallistumismaksun.

Lisätiedot ja tilaukset:
WS-Expogroup Oy
Projektipäällikkö
Katja Mylläri
puh. +358 41 5370 103
katja.myllari@wsexpogroup.fi

Osastojen tarjoilut ja verkkoyhteydet

Pyydämme huomioimaan, että omien tarjoilujen tuominen Marina Congress Centeriin ei ole sallittua. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta tarjoilla osastollaan itse tuomiaan tuotteita lukuun ottamatta näytteilleasettajan omia brändättyjä pikkumakeisia tai -suolaisia. Omista brändätyistä/logollisista tuotteista pyydetään ilmoittamaan etukäteen Marinan myyntipalveluun.

Marina Congress Centerissä toimii avoin langaton verkko. Mikäli osastolle halutaan nopeampi/kiinteä nettiyhteys, voi tätä tiedustella Marinan myyntipalvelusta (yhteystiedot alla). Nopeampia yhteyksiä on saatavilla rajoitettu määrä.

Lisätiedot Marinan palveluista sekä osastotarjoilujen tilauslomake löytyvät täältä >

Tutustuthan myös Marina Congress Centerin näyttelyohjeisiin >

Lisätiedot ja tilaukset:
Scandic Marina Congress Center myyntipalvelu
Tapahtumakoordinaattori
Riikka Jusslin
puh. 09 42722521
sales.marinacongress@scandichotels.com

Tietoa kävijöistä

Valtio Expon kävijät ovat valtionhallinnon asiantuntijoita ja päättäjiä. Yhteistyökumppanina Valtio Expo 2021 -tapahtuman kävijätiedonkeruussa on ContactMate®.

ContactMate®-palveluun voit tutustua tästä >

ContactMate®-palvelun käyttöohje >

Lisätiedot ja tilaukset:
ContactMate® Myynti
myynti@contactmate.fi
Puh. +358 207 856 700
www.contactmate.fi

, Päivitetty 22.6.2020 klo 02:24