Tietoa Valtio Expon näytteilleasettajille

Mikä Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja tapahtumassa mukana oleville näytteilleasettajille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messualueella päästään verkostoitumaan sekä kertomaan ja kuulemaan valtionhallinnon yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.

Seuraava Valtio Expo järjestetään tiistaina 10. toukokuuta 2022 perinteisenä messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä. 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Valtio Expo 2022 -messutapahtumaan!

Näytteilleasettajat pääsevät Valtio Expo 2022 -messutapahtumassa esiin näyttelyosastoilla sekä tietoiskuissa. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Näyttelyalue

Valtio Expo ei olisi expo eikä mikään ilman tapahtumassa mukana olevia näytteilleasettajia. Marina Congress Centeriin toteutetaan aiemmista Valtio Expoista tuttuun tapaan näyttelyalue, jossa valtionhallinnon yhteistyökumppanit ja asiantuntijat pääsevät kohtaamaan ja tutustumaan.

Näytteilleasettajille on varattu Marinan 1. ja 2. kerrokseen yhteensä n. 80 osastopaikkaa.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Valtio Expon messuosastojen vakiokoko on 6 m2 (leveys 3 metriä ja syvyys 2 metriä). Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää pelkän osastopaikan. Messuosastolle erikseen tilattavat palvelut (esim. valmiit osastorakenteet, kalusteet, näytöt, sähköt, tarjoilut) laskutetaan erikseen messurakentajan tai Marinan toimesta.

Näyttelyalueen pohjakartta ja osastopaikat 2022 (muutokset mahdollisia) >

Tietoiskut

Valtio Expoon osallistuvilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus varata tapahtuman ohjelmaan 20 minuutin tietoisku. Näytteilleasettajien tietoiskuja varten varataan kaksi salia ja ne streamataan myös verkkoon. Tietoiskun hinta on 1.300 euroa + alv. Tietoiskuja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Valtio Expoon ei voi ostaa pelkkää tietoiskuaikaa, vaan ne on varattu tapahtumassa mukana oleville näytteilleasettajille.

Valtiokonttori vastaa ohjelmakokonaisuuden aikataulutuksesta. Tietoiskun tarkka ajankohta ilmoitetaan tietoiskun varanneille myöhemmin.

Ilmoittautuminen, hinnat ja peruutusehdot (2022)

Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo 2022 -tapahtumaan on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Tietoiskun (20 min) hinta on 1.300 euroa + alv. Osastopaikkoja ja tietoiskuja on rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot: Jos peruutus tehdään 15.2.2022 jälkeen, veloitetaan peruutusmaksuna 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko osallistumismaksu veloitetaan, jos peruutus tehdään 15.3.2022 jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi tästä >

Ohjeita Valtio Expon näytteilleasettajille

Valtio Expo 2022 -messutapahtumaan liittyvä ohjeistus täydentyy tähän osioon kevään aikana.

Messuosastojen suunnittelu ja rakentaminen

Messuosastojen suunnittelussa ja rakentamisessa yhteistyökumppanimme on WS-Expogroup Oy. WS-Expogroupilta voi tilata Valtio Expoon valmiita osastovaihtoehtoja sekä lisäkalusteita. Näytteilleasettaja voi tuoda tapahtumaan myös omat osastokalusteet ja -rakenteet.

Osastopaikat

Kaikki osastopaikat on 6m2 (3×2). Osastopaikka käsittää vain tyhjän tilan, eikä sisällä sähköä, mattoa tai rakenteita. Osastosiivous kuuluu osaston hintaan, eikä sitä siis tarvitse tilata erikseen. Marina Congress Center tarjoaa asiakkaiden käyttöön veloituksetta julkisen langattoman Internet-yhteyden.

Valmisosastot

Voit tilata Ws-Expolta valmiita kevytständejä logo- ja kuvaseinäkkeillä, tai voit halutessasi tilata vain osatomaton, sähköt, kalusteita ja näytön. Tilauslomakkeelle pääset tästä. Tilausten DL on 11.4.2022 (myös kuva-aineistot).

Huom! Ws-Expon valmiisiin kevytständeihin kuuluu osastosähkö. Jos käytät ulkopuolista rakentajaa, muista tilata sähkö tilauslomakkeen kautta!

Tapahtuma halutaan pitää mahdollisimman avoimena. Max. rakennekorkeus on 2,5m ja välttäkää osastojen välisiä sivuseinärakenteita. Mikäli sellainen suunnitelmissa, tulee se hyväksyttää WS-Expogroupilla.

Rakennus- ja purkuaikataulut

Omaa rakentajaa käyttävien rakennusaika: 9.5.2022 klo 12.00 – 18.00
Valmisosastojen somistusaika: 9.5.2022 klo 15.00 – 18.00 sekä 10.5.2022 klo 7.00 – 8.00.
Purkuajat: Purkuaika näytteilleasettajille ja muille rakentajille: 10.5. klo 17.00 – 21.00

Näyttöjen aineisto-ohje

Voit liittää tietokoneen näyttöön hdmi-kaapelilla tai tuoda videon muistitikulla (video mp4-muodossa).  Ystävällisesti ilmoittakaa meille jos tarvitsette hdmi-kaapelia: katja.myllari@wsexpogroup.fi. Voitte myös lähettää videon meille tämän linkin kautta mp4-muodossa: https://ws-expogroup.wetransfer.com/

Jos lähetätte videon linkin kautta, niin silloin pystymme testaamaan ja laittamaan videon teille valmiiksi pyörimään näytölle, jotta se on valmiina ennen tapahtuman alkua. Videoiden tulee olla mp4-muodossa. Jos kyseessä on powerpoint-esitys, niin tallennattehan sen ensin mp4-muotoon. Lähetä meille video viimeistään 2.5.2022 mennessä.

Lisätiedot:

WS-Expogroup Oy
Katja Mylläri
puh. 041 537 0103
katja.myllari(at)wsexpogroup.fi

Osastotarjoilut

Pyydämme huomioimaan, että omien tarjoilujen tuominen Marina Congress Centeriin ei ole sallittua. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta tarjoilla osastollaan itse tuomiaan tuotteita lukuun ottamatta näytteilleasettajan omia logollisia pikkumakeisia. Näistä on ilmoitettava Marinaan etukäteen.

Osastotarjoilut voit tilata suoraan Marinasta tällä lomakkeella. Kaikki tilaukset tulee tehdä 27.4.2022 mennessä.

Marina Congress Centerin ohjeet näytteilleasettajille >

Lisätiedot:

Scandic Marina Congress Center myyntipalvelu
Riikka Jusslin
puh. 09 4272 2521
sales.marinacongress(at)scandichotels.com

Tietoa kävijöistä

Kumppanimme ContactMate tarjoaa teille palvelun, jolla on mahdollisuus kerätä tietoa kävijöistä.
Tutustu ContactMate eLead-palveluun >

Lisätiedot:

Timo Merikaarto
puh. 0207 856 700
myynti@contactmate.fi

Näytteilleasettajien edustajien ilmoittautuminen tapahtumaan

Pyydämme, että kaikki tapahtumaan osallistuvat näytteilleasettajien edustajat ilmoittautuvat tapahtumaan. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Näytteilleasettajan edustajien osallistujamäärä on rajattu 5 henkilöön/organisaatio + mahdollinen tietoiskun puhuja.

Kerro muillekin, että olette mukana Valtio Expossa!

Lämpimästi suosittelemme ja kannustamme näytteilleasettajia mainostamaan tapahtumassa mukanaoloaan sekä tietoiskuaan myös omissa verkostoissaan ja kanavissaan, kuten omilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Muistattehan kuitenkin, että tapahtuma on valtionhallinnon sisäinen ja kohderyhmänä on valtionhallinto.

Tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat voivat käyttää Valtio Expon logoa mainostaessaan osallistumistaan esim. verkkosivuillaan.

Twitterissä Valtio Exposta voi viestiä aihetunnisteella #ValtioExpo

Valtio Expo -somekuvapohjat ja bannerit kumppaneiden käyttöön

Olemme tehneet näytteilleasettajien käyttöön myös Valtio Expon ilmeellä valmiita bannerikuvia sekä Canva-kuvapohjia esim. sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla käytettäväksi. Canva-kuvapohjaan voi lisätä oman organisaation logon ja esim. mainoksen tietoiskusta tai näyttelyosastosta. Pohjien muokkaamista varten tarvitset Canva-tilin.

 

, Päivitetty 13.6.2022 klo 10:24