Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen vuoden 2020 tapahtumaan alkaa keskiviikkona 4.9.2019 klo 9.00. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Näytteilleasettajille on varattu reilut 70 paikkaa.

Nopeimmat ilmoittautujat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, sillä osastopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytteilleasettajille tarjottavia tietoiskuaikoja on rajallinen määrä, joten myös tietoiskut varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vuoden 2020 Valtio Expon osastopaikat on toistaiseksi varattu täyteen. Ilmoittaudu jonotuslistalle tästä >

Näyttelyalue Marina Congress Centerissä

Valtio Expon näyttelyalue sijaitsee Marina Congress Centerin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Valtio Expo 2020 osastokartta >

Osastojen ja tietoiskujen varaaminen ja hinnat

Valtio Expon messuosastojen vakiokoko on 6 m2 (leveys 3 metriä ja syvyys 2 metriä). Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3 150 euroa + alv ja yläkertaan 2 550 euroa + alv. Näytteilleasettajat voivat myös varata ohjelmasta 20 minuutin tietoiskuajan. Tietoiskun hinta on 1 050 euroa + alv.

Valtio Expo 2020 -tapahtuman ilmoittautuminen alkaa 4.9.2019. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutusehdot: Jos peruutus tehdään 1.4.2020 jälkeen, veloitetaan peruutusmaksuna 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko osallistumismaksu veloitetaan, jos peruutus tehdään 15.4.2020 jälkeen.

Osastolla työskentelevien ilmoittautuminen

Pyydämme, että kaikki osastoilla työskentelevät näytteilleasettajien edustajat ilmoittautuvat tapahtumaan viimeistään 28.4.2020. Näytteilleasettajan edustajien osallistujamäärä on rajattu 5 henkilöön/organisaatio.

Ilmoittaudu Valtio Expo 2020 -tapahtumaan näytteilleasettajan edustajana tästä >

Osastojen suunnittelu ja rakentaminen

Messuosastojen suunnittelussa ja rakentamisessa yhteistyökumppanimme on WS-Expogroup Oy. WS-Expogroup suunnittelee valmiita osastovaihtoehtoja Valtio Expoon, ja heiltä voi tilata lisäkalusteita. Näytteilleasettaja voi tuoda tapahtumaan myös omat osastokalusteet ja rakenteet.

Näyttelypaikat sisältävät pelkän näyttelyalueen ilman osastosähköä. Ws‐Expogroupilta voi tilata valmiita kevytständejä logo-/kuvaseinin tai tehdä vain tarvittavat sähkö‐, kaluste‐ ja näyttötilaukset.

Tarpeellista tietoa näyttelyosaston toteuttamista varten sekä tilauslomakkeet löytyvät täältä >

Osastopakettien grafiikoiden aineisto‐ohjeet löytyvät täältä >

Tilausten ja aineistojen deadline on maanantai 6.4.2020. Tämän jälkeen tehtyjen tilausten hintoihin lisätään + 30 %.

WS-Expogroup laskuttaa näytteilleasettajilta messuosaston neliövuokran (33 eur/m2 + alv) sekä mahdolliset erikseen tilattavat palvelut. Valtiokonttori laskuttaa osallistumismaksun.

Lisätiedot ja tilaukset:
WS-Expogroup Oy
Projektipäällikkö
Katja Mylläri
puh. +358 41 5370 103
katja.myllari@wsexpogroup.fi

Osastojen tarjoilut ja verkkoyhteydet

Pyydämme huomioimaan, että omien tarjoilujen tuominen Marina Congress Centeriin ei ole sallittua. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta tarjoilla osastollaan itse tuomiaan tuotteita lukuun ottamatta näytteilleasettajan omia brändättyjä pikkumakeisia tai -suolaisia. Omista brändätyistä/logollisista tuotteista pyydetään ilmoittamaan etukäteen Marinan myyntipalveluun.

Marina Congress Centerissä toimii avoin langaton verkko. Mikäli osastolle halutaan nopeampi/kiinteä nettiyhteys, voi tätä tiedustella Marinan myyntipalvelusta (yhteystiedot alla). Nopeampia yhteyksiä on saatavilla rajoitettu määrä.

Lisätiedot Marinan palveluista sekä osastotarjoilujen tilauslomake löytyvät täältä >

Tutustuthan myös Marina Congress Centerin näyttelyohjeisiin >

Lisätiedot ja tilaukset:
Scandic Marina Congress Center myyntipalvelu
Tapahtumakoordinaattori
Riikka Jusslin
puh. 09 42722521
sales.marinacongress@scandichotels.com

Tietoa kävijöistä

Valtio Expon kävijät ovat valtionhallinnon asiantuntijoita ja päättäjiä. Yhteistyökumppanina Valtio Expo 2020 -tapahtuman kävijätiedonkeruussa on ContactMate®.

ContactMate®-palveluun voit tutustua tästä >

ContactMate®-palvelun käyttöohje >

Lisätiedot ja tilaukset:
ContactMate® Myynti
myynti@contactmate.fi
Puh. +358 207 856 700
www.contactmate.fi

, Päivitetty 5.3.2020 klo 04:18