Mikä on Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Valtio Expo 2021 järjestetään verkossa 5.5.2021

Seuraava Valtio Expo järjestetään keskiviikkona 5. toukokuuta 2021 kokonaan verkossa. Tapahtuman teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Ohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä.

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumassa tulee olemaan

  • Virtuaalinen tapahtuma-alusta, joka kokoaa Valtio Expon ohjelman ja osallistujat yhteen. Virtuaalisissa ohjelmasaleissa kuullaan ja keskustellaan valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista, hankkeista ja palveluista. Näytteilleasettajiin päästään tutustumaan tarkemmin virtuaalisessa näyttelysalissa.
  • Kattava ohjelmakokonaisuus, joka pitää sisällään monipuolisesti kiinnostavia puheenvuoroja niin valtionhallinnon asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta kuin talouden, urheilun ja kulttuurin kentiltä. Ohjelmaa lähetetään samanaikaisesti useassa rinnakkaisessa ohjelmasalissa, joten kiinnostavaa sisältöä löytyy varmasti jokaiselle. Puheenvuorot ovat tapahtuma-alustalla osallistujien katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kahden viikon ajan.
  • Mahdollisuus verkostoitua, keskustella, kommentoida ja osallistua virtuaalisesti ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä. Verkostoitumista varten on käytössä kaikkien osallistujien välinen pikaviestittelypalvelu.

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille. Valtio Expo on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Linkki virtuaaliselle Valtio Expo -tapahtuma-alustalle lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Muistathan siis ilmoittautua ajoissa! Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 30.4.2021.

Tallenteet ja esitysmateriaalit

Jäikö jokin Valtio Expo 2021 -tapahtuman esityksistä näkemättä? Esitysten tallenteet ovat katseltavissa Valtio Expon virtuaalisella tapahtuma-alustalla 25.5.2021 saakka. Tallenteita pääsee katsomaan tapahtumaan ilmoittautuneet henkilökohtaisen osallistumislinkin kautta.

Esitysten materiaalit (PDF) löydät täältä >

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin virtuaalisesta Valtio Exposta >

 

 

kuvia ja videoita valtio expoista >