Tietoa Valtio Expon kävijöille

Mikä on Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Valtio Expo 2022 järjestetään 10.5.2022

Vuoden 2022 Valtio Expo järjestetään tiistaina 10. toukokuuta 2022 aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan perinteisesti messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tapahtuman teemana on Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa.

Valtio Expo 2022 -tapahtuman tiedot löydät täältä >

Osallistutko Valtio Expoon verkon välityksellä?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin verkkoalustasta löydät täältä >

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille. Valtio Expo on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Materiaaleja ja tunnelmia aiemmista Valtio Expoista

Jäikö jokin Valtio Expon esityksistä näkemättä? Millaisia kiinnostavia esityksiä Valtio Expoissa onkaan kuultu? Käy tutustumassa aiempien vuosien Valtio Expojen esitysten materiaaleihin. Kurkkaa myös kuva- ja videogalleriaan.

Esitysmateriaalit (PDF) löydät täältä >

kuvia ja videoita löydät galleriasta >