Kävijöille

Tietoa Valtio Expon kävijöille

Mikä on Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Valtio Expo 2024 järjestetään 7.5.2024

Valtio Expo järjestetään tiistaina 7. toukokuuta 2024 aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan perinteisesti messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Huom! Alla vielä edellisen Valtio Expon infoa. Sivua päivitetään lähempänä tapahtumaa.

VALTIO EXPO 2023 -TAPAHTUMAN TIEDOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ >

Osallistutko Valtio Expoon verkon välityksellä?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin verkkoalustasta löydät täältä >

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille. Valtio Expo on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Materiaaleja ja tunnelmia aiemmista Valtio Expoista

Jäikö jokin Valtio Expon esityksistä näkemättä? Millaisia kiinnostavia esityksiä Valtio Expoissa onkaan kuultu? Käy tutustumassa aiempien vuosien Valtio Expojen esitysten materiaaleihin. Kurkkaa myös kuva- ja videogalleriaan.

Esitysmateriaalit (PDF) löydät täältä >

kuvia ja videoita löydät galleriasta >