Mikä on Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Seuraava Valtio Expo järjestetään tiistaina 5.5.2020. Vuoden 2020 Valtio Expon teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla.

Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa.

Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Tutustu Valtio Expossa mukana oleviin näytteilleasettajiin >

Valtio Expon näyttelyalue sijaitsee Marina Congress Centerin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Valtio Expo 2020 osastokartta >

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Kevään 2020 Valtio Expon ilmoittautuminen on käynnissä. Tapahtuma tulee todennäköisesti täyteen, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan hyvissä ajoin!

Ilmoittaudu mukaan tästä >

 

 

Huomaathan, että Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnossa työskenteleville. Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.4.2020 tai kun tapahtuma on täynnä.

Valtio Expon 2019 tunnelmia