Ensi kevään Valtio Expo järjestetään 7.5.2024 – näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä!

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 7. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille.

Viime keväänä Valtio Expoon osallistui yli 1500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Tapahtumassa oli yhteensä n. 80 näytteilleasettajaa, jotka esittelivät palvelujaan valtionhallinnolle.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 3. lokakuuta

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnistyy tiistaina 3.10.2023 klo 10.00. Näytteilleasettajille on varattu reilut 80 paikkaa. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan ensi vuoden tapahtumaan! Kannattaa toimia nopeasti, sillä paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Nopeimmat ilmoittautujat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Tarjoamme myös pienosastoja yläkerrasta. Osasto on puolikas (3 m2) osasto. Pienosaston osallistumismaksu on 1.375 euroa + alv. Voitte tehdä ilmoittautumisen normaalisti lomakkeen kautta ja laittaa toiveeksi pienosaston.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää osastopaikan, osallistumisen päivän aikana 6 henkilölle, näkyvyyden valtioexpo.fi -sivustolla ja Valtio Expon jatkot tapahtuman jälkeen. Messuosastolle tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen, kalusteet) laskutetaan erikseen messurakentajan tai Marinan toimesta.

Tietoiskun hinta on 1.200 euroa + alv. Näytteilleasettajien tietoiskuja on kahdessa salissa.

Lue lisää: Tietoa näytteilleasettajille

Ilmoittaudu tästä

Kevään 2024 Valtio Expon vieraat voivat ilmoittautua tapahtumaan vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta ajankohta kannattaa varata jo nyt kalentereista.

Katso tunnelmia edellisistä Valtio Expoista > >

Lisätiedot:

Viestintäasiantuntija Laura Salmi, puh. 0295 502 494, laura.salmi(at)valtiokonttori.fi
valtio.expo(at)valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää myös ehdotuksia ohjelmaan)