Valtio Expon teemana kestävä ja kannatteleva julkishallinto

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran 9.5.2023 Helsingissä, Marina Congress Centerissä. Tapahtuman ohjelmaa valmistellaan parhaillaan. Tulossa on jälleen useita kiinnostavia puheenvuoroja ja näkökulmia.

Valtio Expossa rakennetaan kestävää ja kannattelevaa julkishallintoa

Kolme ihmistä keskustelemassa.

Kohtaamisia ja keskusteluja Valtio Expossa 2022.

Kestävä yhteiskunta kohtaa kriisit ja kannattelee niiden läpi. Miten kestävää julkishallintoa rakennetaan? Mitä kansalaiset ja yritykset tarvitsevat julkishallinnolta? Miten hallinnon uudet rakenteet tukevat tavoitetta? Kuinka taloutemme kestää? Miten takaamme valtionhallinnon toimintakyvyn muuttuvassa maailmassa ja kuinka ennakoidaan ennustamisen sijaan? Näitä kysymyksiä pohdimme yhdessä Valtio Expossa 9. toukokuuta.

Valtio Expon ohjelma ja esiintyjät julkistetaan maaliskuussa. Pysy siis kuulolla!

Valtio Expo on valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Tapahtuma on perinteisesti tullut täyteen ja koonnut paikan päälle Marinaan yli 1500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa.

Valtio Expon näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita. Aiempina vuosina mukana on ollut niin valtion palveluntarjoajia, matkailualan ja konsultoinnin palveluntuottajia, kuin kiinnostavia ICT-alan yrityksiä.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä

Valtio Expon näyttelyalueella on vielä muutamia vapaita osastopaikkoja. Varmistakaa omanne ja ilmoittautukaa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi