Näytteilleasettajat tekevät Valtio Expon

Ihmisiä Marina Congress Centerissä.

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Haastattelimme Valtio Expossa jo vuosia mukana olleen Consultorin toimitusjohtaja Markus Anderssonia. Kyselimme häneltä kokemuksia ja näkemyksiä Valtio Exposta.

Marcus Andersson

Olette melkeinpä Valtio Expon vakiokalustoa. Mikä teidät saa osallistumaan sinne joka kerta?
Julkishallinto on ollut meille tärkeä asiakaskohderyhmä yrityksen perustamisesta lukien miltei 20 vuoden ajan. Tilaisuuksissa olemme saaneet tilaisuuden tavata asiakkaitamme sekä kertoa uusille potentiaalisille asiakkaille tarjonnastamme sekä toteutuneita asiakastarinoita. Olemme joka vuosi yrittäneet myös haastaa asiakkaitamme kertomaan meille ajankohtaisista haasteistaan ja odotuksistaan: tämä on opettanut ja ohjannut meitä palvelukehittämisen alueella.

Miksi Expo on hyvä paikka tulla näytteilleasettajaksi?
Valtio Expossa pääsee yhden päivän aikana näkemään ja kuulemaan sen, mikä on valtiohallinnossa ajankohtaista. Tapahtuma on tiivis ja kohderyhmä täsmällinen.

Mikä on mieleenpainuvinta, mitä Expossa on tapahtunut?
Viime vuonna mieleen jäi tilaisuuden ensimmäinen tunti, jolloin moni ihminen tapasi toisensa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Kasvoilla oli vilpitön ilo ja innostus olla fyysisesti samassa tilassa pitkän tauon jälkeen. Muutoin mieleen on jäänyt kymmenet asiakaskohtaamiset, joissa olemme saaneet mukavaa palautetta tekemisistämme.

Mitä hyötyä Valtio Expoon osallistumisesta olette kokeneet saavanne?
Meille hyödyllistä on asiakaskohtaamiset sekä ne sadat keskustelut, joita olemme saaneet käydä eri valtiohallinnon yksiköiden edustajien kanssa. Lisäksi olemme pitäneet hyödyllisenä myös mahdollisuutta kertoa tietoiskuissa konkreettisista työmme tuloksista, joista useimmiten ovat olleet kertomassa asiakkaidemme edustajat itse.

Haluatko itse mainita jotain erityistä asiaan liittyen? Sana on vapaa.
On mielenkiintoista nähdä, että miten pidemmällä tähtäimellä korona-aika muuttaa tapahtumakulttuuria ja tätä kautta myös Valtio Expoa. Itse toivon, että Valtio Expo fyysisenä tilaisuutena pitäisi pintansa, koska uskon aika monen saavan istua verkkokokousten kautta ruudun ääressä muutoinkin riittävästi ja näkisin tilaisuuden hyötyjen toteutuvan parhaiten läsnätilaisuutena.

Consultor on IT-asiantuntijayritys. Työskentelemme keskeisesti projektinhallinnan, vaativan järjestelmäkehittämisen sekä tiedolla johtamisen alueilla. Meillä on todella vahvaa osaamista ja ymmärrystä julkishallinnosta ja yhteensä satojen toimeksiantojen kokemus kehittämisprojektien koko elinkaaren alueelta lähtien hankinnasta päätyen ylläpitoon ja pienkehittämiseen. Lisätietoja yrityksestä löytyy verkkosivuilta www.consultor.fi.

Tutustu kaikkiin Valtio Expon näytteilleasettajiin >

Lisätietoa ja ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi