Näytteilleasettajien ilmoittautuminen kevään 2023 Valtio Expoon on käynnissä – paikkoja vielä vapaana!

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 9. toukokuuta 2023. Tapahtuma järjestetään perinteisenä messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä. Toimi nopeasti ja varmista paikkanne ensi vuoden Valtio Expossa!

Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo -messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Ensi keväänä Valtio Expo täyttää jälleen tuttuun tapaan Marina Congress Centerin laajalla kattauksella kiinnostavia puheenvuoroja ja tietoiskuja, kahteen kerrokseen levittäytyvällä näyttelyalueella ja mukavilla, kasvokkaisilla kohtaamisilla ja keskusteluilla uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Ensi keväänä paikalle odotetaan runsaasti osallistujia, sillä kaikkia esityksiä ei tulla streamaamaan linjoja pitkin.

Marinan 1. ja 2. kerrokseen toteutetaan aiemmista Valtio Expoista tuttuun tapaan näyttelyalue, jossa valtionhallinnon yhteistyökumppanit ja asiantuntijat pääsevät kohtaamaan ja vaihtamaan ajatuksia. Nopeimmin paikkansa varmistavat näytteilleasettajat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2023 -tapahtumaan käynnistyy 4.10.2022 klo 10.00. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan ensi vuoden tapahtumaan! Kannattaa toimia nopeasti, sillä niin osastopaikkoja kuin tietoiskuja on tarjolla rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu Valtio Expo 2022 -tapahtumaan on alakertaan 3.350 euroa + alv ja yläkertaan 2.750 euroa + alv. Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää osastopaikan, osallistumisen päivän aikana 6 henkilölle, näkyvyyden valtioexpo.fi -sivustolla ja jälleen tauon jälkeen verkostoitumistilaisuuden tapahtuman jälkeen. Messuosastolle tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen, kalusteet) laskutetaan erikseen messurakentajan tai Marinan toimesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toiveen osastopaikasta. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet ilmoittautumisjärjestyksessä ja mahdollisuuksien mukaan.

Tietoiskun hinta on 1.200 euroa + alv. Näytteilleasettajien tietoiskuja on kahdessa salissa.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Valtio Expo: valtionhallinnon päättäjien, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kohtaamispaikka

Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Tapahtuma on perinteisesti tullut täyteen ja koonnut paikan päälle Marinaan yli 1500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Näytteilleasettajat ovat kokeneet Valtio Expon hyvänä tilaisuutena kohdata valtionhallinnon asiantuntijoita ja valtaosa näyttelyosastoista onkin varattu heti näytteilleasettajien ilmoittautumisen avautuessa – monesti jo ensimmäisten tuntien aikana.

Valtio Expon näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita. Aiempina vuosina mukana on ollut niin valtion palveluntarjoajia, matkailualan ja konsultoinnin palveluntuottajia, kuin kiinnostavia ICT-alan yrityksiä.

Valtionhallinnon osallistujille tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.
Tapahtumaan liittyvä info sekä ajankohtaiset uutiset tulevan tapahtuman teemoista ja valmistelusta löytyvät osoitteesta valtioexpo.fi. Pysy kuulolla!

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki valtioexpo.fi -sivuilla