Valtio Expo 2021 ohjelma on julkaistu – monipuolinen kattaus tietoa ja taitoa

Valtio Expo 2021 järjestetään verkossa 5.5.2021. Ohjelma on julkaistu.

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtuman ohjelma on julkaistu. Luvassa on laaja kattaus puheenvuoroja niin valtionhallinnon asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta kuin myös talouden, urheilun ja kulttuurin kentiltä. Minkälainen on se tulevaisuus, johon parasta hallintoa rakennetaan? Miten valtionhallinto uudistuu ja sopeutuu työympäristön muutoksiin? Miltä tulevaisuus näyttää julkisen talouden tai ilmaston näkökulmasta? Miten tieto saadaan tehokkaasti päätöksenteon tueksi? Miten rakennetaan voittava joukkue? Käy tutustumassa ohjelmaan ja tule mukaan!

Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla

Tänä keväänä virtuaalisesti järjestettävässä Valtio Expossa pohditaan, miten rakennamme yhdessä Suomeen maailman parhaan hallinnon. Teemaan pureudutaan päivän aikana monista eri näkökulmista. Tarjolla on herätteleviä ajatuksia, oppeja ja kokemuksia mm. johtamisesta, taloudesta, tietoperustaisesta toiminnasta, työelämän muutoksista ja ketterästä kehittämisestä.

Parhaaksi yhdessä -pääsalissa pohditaan Anna Soraisen johdolla, kuinka maailman paras hallinto saavutetaan hyvällä johtamisella ja yhteispelillä, tulevaisuuteen katsoen.

Tiedolla-salissa tarjotaan vinkkejä siihen, miten valtionhallinto toimii tehokkaasti, vastuullisesti sekä ajantasaiseen ja laadukkaaseen tietoon perustuen digitaalisessa toimintaympäristössä.

Taidolla-salissa tarkastellaan työelämän ja -ympäristön muutoksia sekä jaetaan onnistumisia ja hyviä toimintamalleja ketterään kehittämiseen, uudistumiseen ja yhteistyöhön valtionhallinnossa.

Tietoiskusaleissa tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat esittelevät hyviä käytännön esimerkkejä ja ideoita valtionhallinnon kehittämiseen.

Käy tutustumassa päivän koko ohjelmatarjontaan ja poimi laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat esitykset. Kiinnostavaa ohjelmaa löytyy varmasti kaikille valtionhallinnon asiantuntijoille! Tapahtuman ohjelma streamataan reaaliajassa Valtio Expon virtuaalisella tapatuma-alustalla. Ohjelmatallenteet löytyvät tapahtuma-alustalta kahden viikon ajan, joten kiinnostaviin puheenvuoroihin pääsee palaamaan vielä tapahtuman jälkeenkin.

Katso koko ohjelma >

Poimintoja ohjelmasta

Miltä Suomi ja ilmastokysymys näyttävät kansainvälisestä horisontista?
Maailman ilmatieteen järjestö WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas

Voittava joukkue rakentuu tiedosta ja taidosta
Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann

Kustannustuen tarina – kokemuksia ja oppeja kustannustukilain nopeasta toimeenpanosta
KTT Nina Laakso ja toimialajohtaja Jyri Tapper

Roolisuorituksista elokuvaksi – ohjaaja luovan työn johtajana
Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Selma Vilhunen

Voiko tietoon luottaa? Disinformaation taktiikoiden tunnistaminen
Toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo

Digitaalinen toimintaympäristö on uusi viidakko – joko sinä tunnet ja osaat viidakon lait?
ICT-asiantuntija, tietokirjailija & VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku

Minne pöllö lennähtää? Kaiku-palkinnon voittajan julkistus

Tutustu Valtio Expo 2021 -tapahtuman pääpuhujiin >

Merkitse päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtuman ilmoittautuminen on käynnissä. Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Linkki Valtio Expon virtuaaliselle tapahtuma-alustalle lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa, joten muistathan ilmoittautua ajoissa mukaan! Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 30.4.2021. Huomaathan, että Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnossa työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan tästä >

Käy tutustumassa myös tapahtumassa mukana oleviin näytteilleasettajiin

Valtio Expon virtuaalisessa näyttelysalissa on esillä lähes 50 valtionhallinnon yhteistyökumppania. Käy katsomassa, mitkä organisaatiot ovat tänä vuonna mukana ja tule tutustumaan!

Näytteilleasettajat 2021 >

Kohtaamisiin Valtio Expossa!

 

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 0295 50 3210
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
Valtio.Expo (at) valtiokonttori.fi