Ohjelma 2021

Valtio Expo 2021 ohjelma

Vuoden 2021 Valtio Expon teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Teemaa käsitellään päivän aikana monista eri näkökulmista. Tarjolla on herätteleviä ajatuksia, oppeja ja kokemuksia mm. johtamisesta, taloudesta, tietoperustaisesta toiminnasta, työelämän muutoksista ja ketterästä kehittämisestä. Ohjelmaa streamataan yhteensä viidessä rinnakkaisessa salissa.

Parhaaksi yhdessä -pääsalissa pohditaan Anna Soraisen johdolla, kuinka maailman paras hallinto saavutetaan hyvällä johtamisella ja yhteispelillä, tulevaisuuteen katsoen.

Tiedolla-salissa tarjotaan vinkkejä siihen, miten valtionhallinto toimii tehokkaasti, vastuullisesti sekä ajantasaiseen ja laadukkaaseen tietoon perustuen digitaalisessa toimintaympäristössä.

Taidolla-salissa tarkastellaan työelämän ja -ympäristön muutoksia sekä jaetaan onnistumisia ja hyviä toimintamalleja ketterään kehittämiseen, uudistumiseen ja yhteistyöhön valtionhallinnossa.

Tietoiskusaleissa tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat esittelevät hyviä käytännön esimerkkejä ja ideoita valtionhallinnon kehittämiseen.

Hae ohjelmasta

Alta löydät Valtio Expo 2021 -tapahtuman koko ohjelman. Puhujien nimet ja muut esityksen tiedot saat näkyviin ohjelmaosiota klikkaamalla. Huomaathan, että näkymässä on selainikkunan koosta riippuen vain 1-3/5 saleista. Painamalla otsikkorivin oikeassa laidassa olevaa nuolta näet loputkin salit. Pudotusvalikon avulla voit selata ohjelmaa teemoittain.

Tästä voit ladata tulostettavan ohjelman (PDF)

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

, Päivitetty 21.10.2021 klo 01:50