Valtio Expossa 2024 otettiin yhdessä Vastuu huomisesta

Kaksi ihmistä hymyilemässä Valtio Expossa 2024.

Valtio Expo 2024 veti paikan päälle Katajanokalle Helsinkiin reippaat 1600 osallistujaa ja linjoille yli 400 osallistujaa! Päivä koostui mielenkiintoisista puheenvuoroista, inspiroivista kohtaamisista ja iloisesta puheensorinasta.

Valtio Exposta vuosimallia 2024 on vierähtänyt jo reipas viikko. Päivän aikana tavattiin ja tutustuttiin, kuunneltiin puheenvuoroja tärkeistä aiheista, pelattiin bingoa, vierailtiin näytteilleasettajien upeilla osastoilla sekä päivän lopuksi naurettiin Valtio Expon loppushowssa. Eräs Valtio Expon kävijä oli kiteyttänyt sosiaalisessa mediassa päivän tunnelman täydellisesti: ”Puheensorina ja ilo jäivät mieleen”. Päivän iloisiin tunnelmiin pääsee vielä palaamaan galleriassa.

Esitysmateriaalit

Jäikö jokin esitys kuulematta? Ei hätää! Esitysmateriaalit puheenvuoroista saleissa Europaea, Fennia I ja Fennia II löydät täältä niiltä osin, kun esiintyjät ovat antaneet luvan materiaalinsa julkaisemiseen.

Esitysten tallenteet

Esitysten tallenteet saleista Fennia I, Fennia II, Pressroom ja Nordia löytyvät Valtio Expon virtuaaliselta tapahtuma-alustalta kohdasta ”Livestriimi”. Mukana myös Valtio Expo Liven tallenne. Tapahtuma-alustalle pääsee ennen Valtio Expoa toimitetusta linkistä. Linkki on toimitettu sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. Esitysten tallenteet ovat myös katseltavissa kahden viikon ajan eli 21.5. saakka.

Toivomme, että Valtio Expo oli tänäkin vuonna antoisa! Kiitos palautteistanne, täten osaamme rakentaa tapahtumasta vuosi vuodelta paremman. Kiitos sosiaalisen median päivityksistänne Valtio Exposta. Kiitos kävijöille, näytteilleasettajille, puhujille ja ihan kaikille ketkä osallistuitte Valtio Expoon tavalla tai toisella, te teitte Valtio Expon!

Kuvakooste jossa tunnelmia Valtio Exposta vuodelta 2024.