Viikko aikaa Valtio Expoon 2024 – Vielä ehdit mukaan!

Vuoden suurin ja odotetuin valtionhallinnon tapahtuma Valtio Expo on vain viikon odotuksen päässä. Tapahtuman teema on tänä vuonna Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto. Luvassa on tuttuun tapaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, inspiroivia keskusteluja ja iloista messutunnelmaa.

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 2 000 valtionhallinnon asiantuntijaa ja yhteistyökumppania, joten nyt kannattaa varmistaa, että pääset mukaan!

Missä, milloin ja kenelle?

Valtio Expo 2024 järjestetään tiistaina 7. toukokuuta 2024 klo 8.00–16.00 Helsingissä, Marina Congress Centerissä.

Valtio Expo on tarkoitettu valtionhallinnon päättäjille, asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Suosittelemme lämpimästi, että tulet paikan päälle. Näin saat parhaimman kokemuksen. Kahden seminaarisalin ja tietoiskusalien ohjelmaa voi seurata myös verkon välityksellä. Pääsalin ohjelmaa ei lähetetä verkkoon.

Tutustu ohjelmaan ja valitse omat suosikkisi

Päivän teema on Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto.

Mitä vastuu huomisesta käytännössä tarkoittaa? Miten otamme nyt ja tulevaisuudessa huomioon ympäristön, ihmiset ja hyvän hallintotavan? Miten kasvatamme muutoskyvykkyyttämme ja säilytämme toimintakykymme, kun maailma on myllerryksessä?

Käy tutustumassa päivän ohjelmaan ja poimi omat suosikkisi.

Ohjelma >

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Vastuullista ja kestävää teemaa kunnioittaen toivomme, että kaikki ilmoittautuneet saapuisivat paikalle, jotta välttyisimme mm. ruokahävikiltä.

Ilmoittautuminen >

Nähdään Valtio Expossa!

Lisätiedot ja tiedustelut

www.valtioexpo.fi
valtio.expo@valtiokonttori.fi
#ValtioExpo