Lingsoft mukana Valtio Expossa 2024 – ”Parasta Valtio Expossa on kohtaamiset ja keskustelut”

Sofia Tikkakoski hymyilee kuvassa.

Näytteilleasettajat tekevät Valtio Expon. Haastattelimme Lingsoft Language Services Oy:n Account Manager Sofia Tikkakoskea (kuvassa) Valtio Expoon liittyen.

Mitä odotatte tämän vuoden Valtio Expolta?

On mukava päästä tapaamaan Lingsoftin asiakkaita ja tilaajiamme sekä verkostoitumaan muiden valtionhallinnon asiantuntijoiden kanssa. Kasvokkain on hyvä vaihtaa kuulumisia sekä keskustella tämän hetken mahdollisista haasteista, mutta myös asiakkaidemme odotuksista palveluitamme koskien. Odotamme innolla, minkälaisia vastuullisuuteen liittyviä puheenvuoroja ja näkökulmia Valtio Expossa tänä vuonna kuullaan. Aihe on ajankohtainen ja myös meille valtionhallinnon kielipalvelutoimittajana erittäin tärkeä.

Mitä uutta aiotte esitellä ständillänne Valtio Expossa?

Lingsoft tukee julkishallinnon asiakkaitaan vastuullisuudessa ja hyvässä hallintotavassa sujuvoittamalla monikielistä viestintää. Kustannustehokkaiden käännöspalveluiden lisäksi autamme organisaatioita luomaan hyvää virkakieltä eli käyttämään kaikissa viranomaisteksteissä asiallista, selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Lingsoft on osallistunut Valtio Expoon yli kymmenen vuoden ajan. Tänä vuonna kerromme ständillämme myös kieliälyteknologioistamme kuten tekoälyavusteisesta konekääntimestä. Luomme asiakaskohtaisia konekääntimiä, jotka on räätälöity asiakkaan toimialan terminologia huomioiden. Tekoälyn avulla konekäännin koulutetaan asiakkaan materiaaleilla, minkä ansiosta voidaan tuottaa entistäkin laadukkaampia käännöksiä nopeasti, kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Mikä on mielestänne parasta Valtio Expossa?

Parasta Valtio Expossa on kohtaamiset ja keskustelut. Yhden päivän aikana ehtii kuulla ja nähdä paljon. On mahtavaa nähdä nykyisiä ja uusia asiakkaita, keskustella heidän kielipalvelutarpeistaan sekä löytää yhdessä uusia ratkaisuja, jotka auttavat heitä jokapäiväisessä työssä. Näin otamme vastuuta huomisesta ja rakennamme yhdessä uudistuvaa ja tehokkaampaa julkishallintoa.

***
Valtio Expo 2024 järjestetään tiistaina 7.5.2024. Expon teemana tänä vuonna on Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto. Tule mukaan valtionhallinnon suurimpaan vuotuiseen tapahtumaan verkostoitumaan, kertomaan toiminnastanne ja kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä.

Katso keitä on jo mukana >
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi