Merkitse päivä kalenteriin: seuraava Valtio Expo järjestetään 10.5.2022

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 10. toukokuuta 2022. Ensi keväänä Valtio Expo palaa aiemmilta vuosilta tuttuun muotoon ja paikkaan: tapahtuma järjestetään perinteisenä messutapahtumana Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo -messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Viime keväänä kokoonnuimme expoilemaan ensimmäistä kertaa kokonaan verkon välityksellä. Virtuaalinen tapahtuma sai osallistujilta kiitosta, mutta kaipuu kasvokkaisiin kohtaamisiin koronan pakottaman etäilyn jälkeen alkaa myös olla suuri. Ensi keväänä pääsemmekin tauon jälkeen jälleen kohtaamaan, vaihtamaan kuulumisia ja jakamaan ajatuksia kasvokkain.

Näytteilleasettajat mukana Valtio Expossa

Valtio Expo ei olisi expo eikä mikään ilman tapahtumassa mukana olevia näytteilleasettajia. Marinaan toteutetaan tuttuun tapaan näyttelyalue, jossa valtionhallinnon yhteistyökumppanit ja asiantuntijat pääsevät kohtaamaan ja tutustumaan. Nopeimmin paikkansa varmistavat näytteilleasettajat pääsevät esittäytymään myös tietoiskuissa.

Tiedotamme näytteilleasettajien osallistumismaksuista ja ilmoittautumisen avautumisesta tarkemmin lähiaikoina.

Kurssi kirkkaaksi ja tuulta purjeisiin!

Vuoden 2022 Valtio Expon teemana on Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa. Mitä kaikkea tulevaisuus ja tuleva Valtio Expo tuokaan tullessaan? Valtio Expon ohjelman osalta lisätietoa on luvassa syksyn ja talven mittaa.

Merkitse Valtio Expon ajankohta kalenteriisi ja pysy kuulolla!