Valtio Expo 2021 järjestetään verkossa

Valtio Expo 2021 -tapahtuma siirtyy verkkoon! Expon ajankohta 5.5.2021 pysyy ennallaan, vain paikka vaihtuu Marina Congress Centeristä virtuaaliselle tapahtuma-alustalle.

Olemme seuranneet koronatilanteen kehittymistä ensi vuoden Valtio Expoa silmällä pitäen. Vaikka rokotteesta on jo saatu kuulla positiivisia uutisia, näyttää siltä, ettei vielä tulevana keväänä välttämättä ole massiivisten yleisötapahtumien aika. Jotta voimme varmistaa turvallisen osallistumisen, järjestetään Valtio Expo ensi keväänä kokonaan verkossa.

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtuma esittelee tuttuun tapaan valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Luvassa on

  • kattava ohjelmakokonaisuus live-streamattuna rinnakkaisissa ohjelmasaleissa. Tarjolla on monipuolisesti ajankohtaisia valtionhallinnon esityksiä, innostavia key note -puheenvuoroja sekä näytteilleasettajien tietoiskuja. Kiinnostaviin ohjelmasisältöihin päästään palaamaan vielä tapahtuman jälkeen tallenteiden kautta.
  • messutunnelmaa virtuaalisessa näyttelysalissa. Valtionhallinnon yhteistyökumppaneihin päästään tutustumaan näytteilleasettajien esittelysivuilla.
  • mahdollisuus osallistua, keskustella, kommentoida ja verkostoitua virtuaalisesti. Keskustelemaan ja kohtaamaan päästään ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä. Uusien ja vanhojen tuttujen moikkaamista ja verkostoitumista varten on käytössä kaikkien osallistujien välinen pikaviestittelypalvelu.

Verkkotapahtuman suunnittelu on täydessä vauhdissa. Kerromme lisää tapahtuman toteutuksesta, näytteilleasettajapaketeista ja muusta tulossa olevasta alkuvuodesta!