Uusien näytteilleasettajien ilmoittautuminen Valtio Expo 2021 -tapahtumaan avautuu 23.9.2020

Koronapandemia pakotti laittamaan tapahtumasuunnitelmat uusiksi ja keväälle 2020 suunniteltu Valtio Expo -tapahtuma päätettiin siirtää vuodella eteenpäin. Valtio Expo 2021 järjestetään keskiviikkona 5. toukokuuta 2021 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille.

Valtio Expo 2021 -tapahtuman suunnittelu on jo lähtenyt liikkeelle vuoden 2020 tapahtumaan tehtyjen valmistelujen pohjalta. Vuoden 2020 tapahtuman näytteilleasettajille annettiin mahdollisuus säilyttää varaamansa osastopaikka ja tietoiskuaika vuoden 2021 tapahtumaa varten, ja moni onkin tämän mahdollisuuden hyödyntänyt. Vapautuneet paikat avataan myyntiin syyskuussa ja tapahtuman sisällöstä tiedotetaan lisää valmistelujen edetessä.

Uusien näytteilleasettajien ilmoittautuminen kevään 2021 Valtio Expoon käynnistyy keskiviikkona 23.9.2020 klo 9.00.

Ilmoittautumisessa kannattaa toimia nopeasti – paikkoja on tarjolla rajoitetusti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä! Valtio Expon messualueella on yhteensä reilut 70 osastopaikkaa. Nopeimmat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen (ilmoittautumislomake avautuu 23. syyskuuta klo 9.00) >

Katso lisätiedot osastojen ja tietoiskujen varaamisesta, hinnoista ja peruutusehdoista >

Kävijöiden ilmoittautuminen kevään 2021 Valtio Expoon käynnistyy vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta ajankohta kannattaa varata jo nyt kalentereista.

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi