Tervetuloa Valtio Expoon 5.5.2020 – ilmoittautuminen on auki!

Kevään suurin ja odotetuin valtionhallinnon tapahtuma, Valtio Expo 2020 järjestetään tiistaina 5. toukokuuta 2020 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tänä keväänä Valtio Expon teemana on Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Tapahtuman juontaa viestinnän moniosaaja, toimittaja ja yrittäjä Anna Sorainen. Tule mukaan!

Maailman paras hallinto -teemaan pureudutaan päivän aikana useista eri näkökulmista. Puheenvuoroissa kerrotaan ja keskustellaan mm. tiedolla johtamisesta, jatkuvasta oppimisesta ja kokeiluista sekä reaaliaikataloudesta – miten nämä vaikuttavat työhömme valtionhallinnossa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi kuullaan käytännön esimerkkejä erilaisista palveluista ja hankkeista. Tapahtumassa on mukana näytteilleasettajina lähes 80 valtionhallinnon yhteistyökumppania, joiden toimintaan ja palveluihin pääsee tutustumaan messuosastoilla. Ja tietysti tapahtuma tarjoaa myös oivan mahdollisuuden verkostoitua ja tavata niin vanhoja kuin uusia valtionhallinnon kollegoita ja kumppaneita!

Valtio Expo 2020 -tapahtuman ohjelma ja esiintyjät julkaistaan maaliskuussa.

Tule mukaan kuuntelemaan, osallistumaan ja viihtymään!

Kävijöiden ilmoittautuminen Valtio Expo 2020 -tapahtumaan on nyt käynnissä. Tapahtuma tulee todennäköisesti täyteen tänäkin vuonna, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla jo nyt!

Ilmoittaudu mukaan tästä >

Huomaathan, että Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille. Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.4.2020 tai kun tapahtuma on täynnä.

Tutustu Valtio Expo 2020 teemaan ja näytteilleasettajiin

Kevään Valtio Expoa odotellessa tulevan tapahtuman aiheisiin voi käydä tutustumassa niitä avaavan artikkelisarjan kautta. Teema-artikkeleissa Valtiokonttorin asiantuntijat kertovat, mistä heidän mielestään maailman paras hallinto on tehty. Jo nyt kannattaa käydä vilkaisemassa myös, millaisia näytteilleasettajia tämän vuoden tapahtumassa on mukana.

Tutustu tapahtumassa mukana oleviin näytteilleasettajiin >

Tutustu teema-artikkeleihin ja muihin ajankohtaisiin Valtio Expo -uutisiin >

Nähdään Valtio Expossa!

 

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 0295 50 3210
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi