Infotilaisuus näytteilleasettajille 27.1. klo 9 – tervetuloa kuulemaan ja kysymään Valtio Expon verkkototeutuksesta!

Mitä sisältyy Valtio Expo 2021 -verkkotapahtuman näytteilleasettajapakettiin? Miten toimii virtuaalinen näyttelysali ja miltä näyttää virtuaalinen näyttelyosasto? Tule kuulemaan ja kysymään Valtio Expo 2021 -tapahtuman verkkototeutuksesta!

Järjestämme keskiviikkona 27.1. klo 9.00 – 9.45 näytteilleasettajille Teams-infotilaisuuden, jossa esitellään tulevan Valtio Expon toteutusta, virtuaalista tapahtuma-alustaa (ProspectumLIVE) ja näytteilleasettajapaketin sisältöä. Kysymyksiin ovat tilaisuudessa vastaamassa Ismo Tikka ja Nina Parkkulainen Valtiokonttorista sekä Akseli Hietala Prospectumista. Tervetuloa!

Teams-infotilaisuuteen pääset liittymään tästä linkistä >

Kysymyksiä voi lähettää myös osoitteeseen valtio.expo@valtiokonttori.fi.

Infotilaisuuden materiaalit: