Ohjelma 2022

Valtio Expo 2022 ohjelma

Vuoden 2022 Valtio Expon teemana on Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa. Teemaa käsitellään päivän aikana monista eri näkökulmista. Tarjolla on herätteleviä ajatuksia, oppeja ja kokemuksia mm. johtamisesta, taloudesta, tietoperustaisesta toiminnasta, digitalisaatiosta sekä työelämän muutoksista ja työstä valtiolla. Kaikkien ohjelmasalien (poislukien klinikka) esityksiä on mahdollista seurata myös verkon välityksellä.

Tulevaisuuden hallinto -pääsalissa (Europaea) tarkastellaan, miltä tulevaisuus sen mukanaan tuomine uudistuksineen valtionhallinnon näkökulmasta näyttää. Key note -puheenvuoroissa tarjotaan herätteleviä ajatuksia ja tuoreita näkökulmia mm. johtamiseen ja vastuullisuuteen. Lisäksi keskustelua viritetään niin koronavuosien tuomista opeista kuin julkisen talouden näkymistä.

Digi ja data -salissa (Fennia I) syvennytään erityisesti digitalisaation ja tietoperustaisen toiminnan teemoihin. Lisäksi kuullaan kiinnostavia esimerkkejä ajankohtaisista valtionhallinnon hankkeista.

Uudistuva työ -salissa (Fennia II) jaetaan ajatuksia siitä, millaista on olla töissä valtiolla. Puheenvuoroissa tarkastellaan muun muassa työelämän ja -ympäristön muutoksia sekä jaetaan onnistumisia ja hyviä toimintamalleja työstä valtiolla.

Tietoiskusaleissa (Pressroom ja Nordia) tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat esittelevät hyviä käytännön esimerkkejä ja ideoita valtionhallinnon kehittämiseen. Tietoiskut 1 -salissa on tarjolla kiinnostavia puheenvuoroja mm. tiedolla johtamisesta ja pilvipalveluista. Tietoiskut 2 -saliin puolestaan kannattaa suunnata kuulolle, mikäli uudistuva julkinen sektori, digitalisoituvat palvelut ja asiakaskokemus kiinnostavat.

Hae ohjelmasta

Alta löydät Valtio Expo 2022 -tapahtuman koko ohjelman. Puhujien nimet ja muut esityksen tiedot saat näkyviin ohjelmaosiota klikkaamalla. Huomaathan, että näkymässä on selainikkunan koosta riippuen vain 1-3/6 saleista. Painamalla otsikkorivin oikeassa laidassa olevaa nuolta näet loputkin salit. Voit selata ohjelmaa myös teemoittain pudotusvalikon avulla tai hakea esityksiä hakusanoilla.

Tästä voit ladata tulostettavan ohjelman (PDF)

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Lisää ohjelmasaleja löytyy klikkaamalla ohjelman otsikkorivin nuolta

, Päivitetty 8.5.2023 klo 07:56