Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumasta

Tälle sivulle olemme koonneet Valtio Expo -verkkotapahtuman kävijöille vastauksia yleisimpiin kysymyksiin verkkotapahtumaan liittyen.

Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen: Valtio.Expo@valtiokonttori.fi.

 • Miten pääsen sisään Valtio Expon virtuaaliselle tapahtuma-alustalle?

  Tapahtuma-alustalle liitytään henkilökohtaisen osallistumislinkin kautta. Osallistumislinkki on lähetetty Valtio Expoon ilmoittautuneille sähköpostitse 4.5.2021. Jos olet ilmoittautunut, mutta et löydä viestiä Saapuneet-kansiostasi, tarkistathan myös roskapostisi. Viestin lähettäjänä on Valtio Expo <no-reply@prospectumlive.com>.

 • Miltä laitteelta pystyn osallistumaan tapahtumaan?

  Tapahtuma-alustalle voi liittyä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Halutessasi voit siis osallistua tapahtumaan myös muulla kuin valtion virkakoneella, kuten mobiililaitteella tai tabletilla.

 • Millä selaimilla tapahtuma-alusta toimii?

  ProspectumLIVE-alustan suositusselain on Chrome, mutta alusta toimii hyvin myös muilla yleisimmillä selaimilla, kuten Mozilla Firefoxilla, Edgellä, Safarilla ja Operalla. Ainoa selain, jonka käyttöä ei suositella, on Internet Explorer.

 • Verkkoyhteys toimii hitaasti ja video tökkii. Mitä voin tehdä?

  Suosittelemme, että valtionhallinnon osallistujat käyttävät Valtio Expon virtuaalista tapahtuma-alustaa ilman valtion  VPN-yhteyttä. Jos olet liittynyt tapahtumaan virkakoneelta, koita ottaa VPN-yhteys pois päältä. Verkkoyhteyksiin liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Valtorin asiakastukeen.

 • Voiko esityksiä katsoa jälkikäteen tallenteina?

  Kyllä, kiinnostaviin esityksiin pääsee palaamaan vielä tapahtumapäivän jälkeenkin. Esitysten tallenteen julkaistaan Valtio Expon virtuaalisella tapahtuma-alustalla ma 10.5. ja ne ovat katseltavissa kahden viikon ajan.

 • Ovatko esitysmateriaalit saatavilla?

  Esitysmateriaalit julkaistaan tapahtuman jälkeen Valtio Expon verkkosivuilla (Galleria > Esitysmateriaalit) niiltä osin, kun esiintyjät ovat antaneet luvan materiaalinsa julkaisemiseen.

 • Mitä tietoja minusta tallennetaan?

  Valtiokonttori vastaa ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien tietojen käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Rekisteri ei sisällä osallistujan käymiä henkilökohtaisia chat-keskusteluja muiden osallistujien kanssa tai annettuja äänestysvastauksia.

, Päivitetty 4.5.2021 klo 07:44