Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumasta

Tälle sivulle olemme koonneet Valtio Expo -verkkotapahtuman kävijöille vastauksia yleisimpiin kysymyksiin verkkotapahtumaan liittyen.

Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen: Valtio.Expo@valtiokonttori.fi.

 • Millainen on virtuaalinen Valtio Expo?

  Vuoden 2021 Valtio Expo toteutetaan ensimmäistä kertaa kokonaan virtuaalisena, eli kävijät osallistuvat tapahtumaan verkon välityksellä. Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumassa tulee olemaan:

  • Virtuaalinen tapahtuma-alusta, joka kokoaa Valtio Expon ohjelman ja osallistujat yhteen. Virtuaalisissa ohjelmasaleissa kuullaan ja keskustellaan valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista, hankkeista ja palveluista. Näytteilleasettajiin päästään tutustumaan tarkemmin virtuaalisessa näyttelysalissa.
  • Kattava ohjelmakokonaisuus, joka pitää sisällään monipuolisesti kiinnostavia puheenvuoroja niin valtionhallinnon asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta kuin talouden, urheilun ja kulttuurin kentiltä. Ohjelmaa lähetetään samanaikaisesti useassa rinnakkaisessa ohjelmasalissa, joten kiinnostavaa sisältöä löytyy varmasti jokaiselle. Puheenvuorot ovat tapahtuma-alustalla osallistujien katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kahden viikon ajan.
  • Mahdollisuus verkostoitua, keskustella, kommentoida ja osallistua virtuaalisesti ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä. Verkostoitumista varten on käytössä kaikkien osallistujien välinen pikaviestittelypalvelu.

 • Miten pääsen sisään Valtio Expon virtuaaliselle tapahtuma-alustalle?

  Tapahtuma-alustalle liitytään henkilökohtaisen osallistumislinkin kautta. Osallistumislinkki on lähetetty Valtio Expoon ilmoittautuneille sähköpostitse 4.5.2021. Jos olet ilmoittautunut, mutta et löydä viestiä Saapuneet-kansiostasi, tarkistathan myös roskapostisi. Viestin lähettäjänä on Valtio Expo <no-reply@prospectumlive.com>.

 • Miltä laitteelta pystyn osallistumaan tapahtumaan?

  Tapahtuma-alustalle voi liittyä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Halutessasi voit siis osallistua tapahtumaan myös muulla kuin valtion virkakoneella, kuten mobiililaitteella tai tabletilla.

 • Millä selaimilla tapahtuma-alusta toimii?

  ProspectumLIVE-alustan suositusselain on Chrome, mutta alusta toimii hyvin myös muilla yleisimmillä selaimilla, kuten Mozilla Firefoxilla, Edgellä, Safarilla ja Operalla. Ainoa selain, jonka käyttöä ei suositella, on Internet Explorer.

 • Verkkoyhteys toimii hitaasti ja video tökkii. Mitä voin tehdä?

  Suosittelemme, että valtionhallinnon osallistujat käyttävät Valtio Expon virtuaalista tapahtuma-alustaa ilman valtion  VPN-yhteyttä. Jos olet liittynyt tapahtumaan virkakoneelta, koita ottaa VPN-yhteys pois päältä. Verkkoyhteyksiin liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Valtorin asiakastukeen.

 • Voiko esityksiä katsoa jälkikäteen tallenteina?

  Kyllä, kiinnostaviin esityksiin pääsee palaamaan vielä tapahtumapäivän jälkeenkin. Esitysten tallenteen julkaistaan Valtio Expon virtuaalisella tapahtuma-alustalla ma 10.5. ja ne ovat katseltavissa kahden viikon ajan.

 • Ovatko esitysmateriaalit saatavilla?

  Esitysmateriaalit julkaistaan tapahtuman jälkeen Valtio Expon verkkosivuilla (Galleria > Esitysmateriaalit) niiltä osin, kun esiintyjät ovat antaneet luvan materiaalinsa julkaisemiseen.

 • Mitä tietoja minusta tallennetaan?

  Valtiokonttori vastaa ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien tietojen käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Rekisteri ei sisällä osallistujan käymiä henkilökohtaisia chat-keskusteluja muiden osallistujien kanssa tai annettuja äänestysvastauksia.

, Päivitetty 19.10.2021 klo 08:18