Usein kysytyt kysymykset (kävijät)

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Valtio Expon verkko-osallistujille

Osallistutko Valtio Expoon verkon välityksellä? Tälle sivulle olemme koonneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tapahtuman verkkoalustaan (ProspectumLIVE) liittyen. Mikäli et löydä alta vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen: Valtio.Expo@valtiokonttori.fi.

 • Millainen on virtuaalinen Valtio Expo?

  Vuoden 2022 Valtio Expoon on mahdollista osallistua myös virtuaalisesti verkon välityksellä. Valtio Expo 2022 -tapahtuman verkkoalustalta löytyy:

  • Virtuaalinen tapahtuma-aula ja ohjelmastreamit. Virtuaalisissa ohjelmasaleissa kuullaan ja keskustellaan valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista, hankkeista ja palveluista.
  • Mahdollisuus verkostoitua, keskustella, kommentoida ja osallistua virtuaalisesti ohjelmasalien yhteisissä keskusteluissa sekä yksityisviesteillä. Verkostoitumista varten on käytössä kaikkien osallistujien välinen pikaviestittelypalvelu.
  • Tallenteet tapahtuman jälkeen. Puheenvuorot ovat tapahtuma-alustalla osallistujien katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kahden viikon ajan.

 • Miten pääsen sisään Valtio Expon virtuaaliselle tapahtuma-alustalle?

  Tapahtuma-alustalle liitytään henkilökohtaisen osallistumislinkin kautta. Osallistumislinkki lähetetään Valtio Expoon ilmoittautuneille sähköpostitse maanantaina 9.5.2022. Jos olet ilmoittautunut, mutta et löydä viestiä Saapuneet-kansiostasi, tarkistathan myös roskapostisi. Viestin lähettäjänä on Valtio Expo <no-reply@prospectumlive.com>.

 • Miltä laitteelta pystyn osallistumaan tapahtumaan?

  Tapahtuma-alustalle voi liittyä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Halutessasi voit siis osallistua tapahtumaan myös muulla kuin valtion virkakoneella, kuten mobiililaitteella tai tabletilla.

 • Millä selaimilla tapahtuma-alusta toimii?

  ProspectumLIVE-alustan suositusselain on Chrome, mutta alusta toimii hyvin myös muilla yleisimmillä selaimilla, kuten Mozilla Firefoxilla, Edgellä, Safarilla ja Operalla. Ainoa selain, jonka käyttöä ei suositella, on Internet Explorer.

 • Verkkoyhteys toimii hitaasti ja video tökkii. Mitä voin tehdä?

  Suosittelemme, että valtionhallinnon osallistujat käyttävät Valtio Expon virtuaalista tapahtuma-alustaa ilman valtion  VPN-yhteyttä. Jos olet liittynyt tapahtumaan virkakoneelta, koita ottaa VPN-yhteys pois päältä. Verkkoyhteyksiin liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Valtorin asiakastukeen.

 • Voiko esityksiä katsoa jälkikäteen tallenteina?

  Kyllä, kiinnostaviin esityksiin pääsee palaamaan vielä tapahtumapäivän jälkeenkin. Esitysten tallenteen julkaistaan Valtio Expon virtuaalisella tapahtuma-alustalla tilaisuuden jälkeen. ja ne ovat katseltavissa kahden viikon ajan.

 • Ovatko esitysmateriaalit saatavilla?

  Esitysmateriaalit julkaistaan tapahtuman jälkeen Valtio Expon verkkosivuilla (Esitysmateriaalit) niiltä osin, kun esiintyjät ovat antaneet luvan materiaalinsa julkaisemiseen.

 • Mitä tietoja minusta tallennetaan?

  Valtiokonttori vastaa ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien tietojen käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Rekisteri ei sisällä osallistujan käymiä henkilökohtaisia chat-keskusteluja muiden osallistujien kanssa tai annettuja äänestysvastauksia.

, Päivitetty 4.7.2022 klo 02:32