Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumasta

 • Mitä tietoja tulee olla selvillä jo ilmoittautumisen yhteydessä? Mitä tietoja voi täydentää myöhemmin?

  Ilmoittautumislomakkeella kysytään pakollisina tietoina organisaation nimi, yhteyshenkilön yhteystiedot sekä laskutustiedot. Mikäli organisaatio haluaa varata tietoiskun, kysytään ilmoittautumisen yhteydessä myös tietoiskun otsikko sekä esiintyjän nimi, titteli ja yhteystiedot. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja pääsee muokkaamaan ja täydentämään ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta.

  Näyttelyosaston tiedot toimitetaan erikseen näytteilleasettajien itsepalveluportaalin kautta. Linkki itsepalveluportaaliin lähetetään ilmoittautumislomakkeella nimetylle yhteyshenkilölle sähköpostitse maaliskuun aikana.

 • Kauanko virtuaalinen tapahtuma kokonaisuudessaan kestää?

  Valtio Expon varsinainen tapahtuma-aika on 5.5.2021 klo 9−16, mutta kokonaisuudessaan tapahtuma-alusta on käytössä ja osallistujille avoinna vielä kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen. Näin tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus käydä katsomassa esitysten tallenteita sekä tutustumassa näyttelyosastoihin myös jälkikäteen.

 • Mistä löytyy ohjeita näyttelyosaston "käyttöön"?

  Kaikki näytteilleasettajien ohjeistukset kootaan Valtio Expon verkkosivuille. Sivuilta löytyvää ohjeistusta täydennetään kevään kuluessa.

  Näytteilleasettajien yhteyshenkilöille toimitetaan tapahtumaan liittyvää ajankohtaista infoa ja ohjeistusta myös sähköpostitse. Järjestämme näytteilleasettajille vielä keväällä Teams-infotilaisuuden, jossa käydään läpi näyttelyosastoihin ym. liittyviä käytännön asioita. Tiedotamme infotilaisuuden ajankohdasta myöhemmin.

 • Voiko omalle osastolle luoda jonkin aktivoivan pelin tai arvonnan?

  Näytteilleasettajat voivat järjestää Valtio Expon osallistujille pelejä tai arvontoja hyvän maun rajoissa ja GDPR-asetukset asianmukaisesti huomioiden. Arvonnat, pelit tai muut aktiviteetit toteutetaan näytteilleasettajan omassa ympäristössä (esim. omilla verkkosivuilla) ja tuodaan näyttelyosastolle hyperlinkkinä. Näytteilleasettaja on vastuussa siitä, että arvonnassa, pelissä, tms. huolehditaan tietosuojasta ja noudatetaan GDPR-asetuksia.

 • Voinko varata pelkän tietoiskun?

  Valtio Expoon ei voi ostaa pelkkää tietoiskuaikaa, vaan ne on varattu ainoastaan tapahtumassa mukana oleville näytteilleasettajille. Tietoiskun pitäminen edellyttää siis myös näytteilleasettajan osallistumismaksun maksamista (hinta yht. 1 800 + 1 300 eur + alv).

, Päivitetty 11.2.2021 klo 04:46