Vuoden 2018 näytteilleasettajina sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia

Julkaistu 6.11.2017 klo 14.13

Ensi vuoden Valtio Expoon on tulossa reilut 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavaa näytteilleasettajaa. Valtiokonttori järjestää Valtio Expo -tapahtuman 8. toukokuuta 2018 Marina Congress Centerissä, Helsingissä.

Jotkut näytteilleasettajista ovat osallistuneet tapahtumaan useamman kerran, toiset taas ovat mukana vasta ensimmäistä kertaa.

OP Yrityspankki on yksi ”vanhoista konkareista”, sillä se on ollut Valtio Expossa mukana jo vuodesta 2009 lähtien. Vastaavan asiakkuusjohtajan, Ismo Hukkasen mielestä tapahtumaan kannattaa ehdottomasti osallistua.

- Siten ymmärtää paremmin valtion toimintaympäristöä ja siellä tapahtuvia muutoksia sekä kehitystarpeita. Parhaimmat hyödyt yritykselle ovat verkottuminen valtion eri hallinnonalojen ja valtion yhteistyökumppanien kanssa. Hyötynä on ollut myös markkinoida OP:n tuotteita ja profiloitua valtion strategisena maksuliikekumppanina.

Uutena näytteilleasettajana Valtio Expoon on tulossa Corefiner Oy, joka kuuli tapahtumasta valtionhallinnon asiakkailtaan. Yrityksen Chief Operation Officer Kai Hakkarainen kertoo, että Corefiner tekee ideatehdashankkeita mm. eri ministeriöille.

- Ideatehtailu voi olla myös osa julkista keskustelua, kuten tekoälyaika.fi tai kasvunagenda.fi -sivustojen yhteispohdinnat osoittavat. Hankkeet voivat olla sidosryhmäkuulemisia, tai muutosjohtamiseen, yhteiskehittämiseen tai -visiointiin liittyviä kokonaisuuksia.

Hakkarainen odottaa tapahtumalta uusia kontakteja sekä mielenkiintoisia keskusteluja sidosryhmäkuulemisten ja yhteiskehittämisen maailmasta.

Valtio Expon sivuilla on julkaistu ensi vuoden osastokartta ja listaus näytteilleasettajista.

Voit seurata ensi vuoden Valtio Expon valmistelua myös sosiaalisessa mediassa:
facebook.com/valtioexpo
Twitterissä on käytössä tunniste #valtioexpo