Vuoden 2017 näytteilleasettajat julkaistu

Julkaistu 18.11.2016 klo 13.01

Valtio Expo -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 10.5.2017. Tapahtumaan on ilmoittautunut reilu 70 näytteilleasettajaa, sekä valtionhallinnon toimijoita että  valtionhallinnon kumppaneita.

Osa näytteilleasettajista on osallistunut tapahtumaan jo useampana vuonna ja osa esittelee palveluitaan tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Nopeimmat ilmoittautujat ovat varanneet tapahtumasta myös tietoiskun.

IT-palvelutoimittaja Consultor on Valtio Expon vakionäytteilleasettaja, joka on toimittanut julkisella sektorilla sekä konsultti- että järjestelmäpalveluita asiakkaille jo yli 10 vuotta.

– Meille ajankohtaisinta nyt ovat sähköisen asioinnin sekä asianhallinnan ratkaisut eli julkishallinnon prosessien päästä-päähän sähköistäminen sekä tämän sähköistämisen ympärillä olevat yksittäiset ratkaisualueet kuten esimerkiksi sähköinen allekirjoitus, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Mitä hyötyjä Consultorilla nähdään Valtio Expoon osallistumisessa?

– Se on meille jo perinteeksi muodostunut keskustelupäivä, jolloin voimme yhden keskeisen asiakaskuntamme tavata yhdellä kertaa yhdessä paikassa, Andersson sanoo.

Tapahtuman parasta antia ovat Anderssonin mukaan kehittämisideat, jotka nousevat asiakkaiden kanssa keskustellessa esiin.

– Toisaalta on myös hyvä, että nykyisessä digimaailmassa näkee myös asiakaskunnan kasvoista kasvoihin. Tähän tarjoutuu kuitenkin yhtä pienenevässä määrin tilaisuuksia.

Millaisia odotuksia Consultorilla on ensi vuoden tapahtumalle?

– Odotamme, että saamme esitellä ja kertoa ratkaisuistamme. Odotamme myös, että saamme yhtäältä uusia ajatuksia ja toisaalta pääsemme koeponnistamaan omia ideoitamme, Andersson kertoo.

Katso lista näytteilleasettajista >

Kävijöiden tunnelmia tapahtumassa 2016:


Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on jälleen tarjolla useassa eri salissa. Tapahtuma järjestetään 10.5.2017 Marina Congress Centerissä.