Vielä ehditte ilmoittautua mukaan näytteilleasettajaksi Valtio Expoon!

Julkaistu 20.9.2018 klo 11.50

Valtio Expo 2019 -tapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut reilut 60 näytteilleasettajaa. Osastopaikkoja on vielä jäljellä, mutta kannattaa toimia pian.

Valtiokonttori järjestää perinteisen Valtio Expo -tapahtuman 7. toukokuuta 2019 Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Kaikki Valtio Expon näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon toimijoita tai kumppaneita. Monet heistä ovat osallistuneet tapahtumaan jo useampana vuonna, osa on mukana vasta ensimmäistä kertaa.

Triplan

Vuoden 2019 Valtio Expo -tapahtumassa on Triplan Oy jälleen mukana. ”Tarjoamme monipuoliset tuotteet asioiden ja dokumenttien hallintaan. Olemme erikoistuneet erityisesti julkishallinnon tarpeisiin”, kertoo Taina Nurmi Triplanilta. Kuva vuoden 2018 Valtio Exposta.

Lista kaikista vuoden 2019 näytteilleasettajista julkaistaan myöhemmin.

Valtio Expo 2019 -teema julkaistaan loppuvuodesta ja tapahtuman alustava ohjelma ensi vuoden alkupuolella. Valtiokonttorin tavoitteena on, että valittu teema näkyy ensi vuoden ohjelmassa yhtä kattavasti kuin Valtio yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla -teema näkyi viime toukokuun tapahtumassa.

Viime toukokuun Valtio Expon tunnelmiin voi tutustua videogallerian avulla.

Ilmoittaudu tästä näytteilleasettajaksi >


Kevään 2019 Valtio Expon vieraat voivat ilmoittautua tapahtumaan vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta ajankohta kannattaa varata jo nyt kalentereista.


Yhteystiedot

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Tapahtuman käytännön järjestelyt: Laura Salmi, puh. 0295 502494
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää myös ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaan)

facebook.com/valtioexpo