Valtio Expossa tutustutaan valtioon yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla

Julkaistu 26.1.2018 klo 11.45

Toukokuun 8. päivä järjestettävän Valtio Expon ohjelman viimeistely on käynnissä. Päivän teema Valtio – yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla kertoo valtiosta palveluntarjoajana ja virastojen tekemästä yhteistyöstä.

Valtio Expo 2017 tauolla

Valtiokonttorin järjestämän tapahtuman aikana kuullaan esityksiä ja keskusteluja ajankohtaisista valtionhallinnon asioista, mm. johtamisesta, etiikasta, palveluista ja tulevaisuuden työhön vaikuttavista yhteistyöhankkeista. Päivän lopuksi Valtio Expossa jaetaan taloushallintoon liittyvä palkinto ja viihdytään yhdessä imitaattorin ja toistemme seurassa.

Ohjelman esiintyjistä voidaan jo mainita mm. Anna Perho, Jarkko Tamminen, Elli Aaltonen ja Riku Rantala. Valtio Expon ohjelma valmistuu maaliskuussa, jolloin siihen voi tutustua tarkemmin.

Tapahtumaan on tulossa reilut 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavaa näytteilleasettajaa. Osallistujia odotetaan tulevan tänäkin vuonna runsaasti, sillä viime toukokuussa Valtio Expo kiinnosti yhteensä noin 1 600 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajan edustajaa. Tapahtumaan ilmoittautumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Marina Congress Centerissä järjestettävän Valtio Expon edistymistä voi seurata valtioexpo.fissäfacebookissa sekä twitterissä tunnisteella #valtioexpo.