Valtio Expoon ilmoittautuminen on päättynyt

Julkaistu 24.4.2018 klo 9.23

Toukokuun 8. päivä Marina Congress Centerissä järjestettävä Valtio Expo on nyt täynnä. Mutta ei hätää, pääsalin esityksiä voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä. Katselulinkki julkaistaan myöhemmin tapahtuman sivuilla.

Tapahtumaan on ilmoittautunut noin 1 500 valtion tarjoamista palveluista ja hankkeista kiinnostunutta. Näytteilleasettajia on reilut 70. Tänä vuonna Europaea-salin esityksiä voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä ja  tallenteena. Lähetyslinkki julkaistaan tapahtuman sivuilla lähiaikoina.

Suunnittele ohjelmasi etukäteen

Valtio Expo -päivä on jälleen täynnä ajankohtaista ja mielenkiintoista ohjelmaa. Esityksiä on koko päivän ajan kuudessa eri salissa. Samaan aikaan palvelujaan esittelee yli 70  näytteilleasettajaa, joten myös näyttelyalueen kiertämiseen kannattaa varata aikaa. Jotta saisit tapahtumasta mahdollisimman paljon irti, sinun kannattaa tutustua ohjelmaan etukäteen. Voit poimia ohjelmasta mielenkiintoisimmat palat ja lähettää valmiin aikataulun kätevästi sähköpostiisi. Myös verkostoitumiselle kannattaa varata aikaa!

Valtio Expon  ohjelma

Muistathan perua osallistumisesi, mikäli aikatauluihisi tulee muutoksia. Näin Valtio Expon jonotuslistalle ilmoittautuneille tulee mahdollisuus päästä vielä mukaan. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä osoitteeseen valtio.expo(at)valtiokonttori.fi

valtioexpo.fi