Valtio Expon teemana Meidän Suomi - ilmoittaudu mukaan nyt!

Julkaistu 13.2.2019 klo 11.05

Tämänvuotinen Valtio Expo järjestetään tiistaina 7. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä. Päivän teema Meidän Suomi kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Teeman keskiössä ovat erityisesti henkilöstöasiat.

Valtiokonttorin järjestämän tapahtuman aikana kuullaan esityksiä ja keskusteluja ajankohtaisista valtionhallinnon asioista, muun muassa osaamisen kehittämisestä, yhteistyöhankkeista sekä palveluista. Päivän lopuksi jaetaan Kaiku-palkinto ja nautitaan viihdeohjelmanumerosta, jota tähdittää muun muassa Lorenz Backman.

Valtio Expon lopullinen ohjelma valmistuu maaliskuussa, jolloin siihen voi tutustua tarkemmin. Sitä ennen on mahdollista käydä katsomassa viime vuoden tunnelmia  täältä.

VEX_uutiskuva_2019

Kuva: Lari Järnefelt


Valtio Expoon osallistuu tänä vuonna reilut 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavaa näytteilleasettajaa. Myös vierailijoita odotetaan runsaasti, sillä viime toukokuussa tapahtuma kiinnosti yhteensä yli 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajan edustajaa.

Muistathan, että Valtio Expo on maksuton tilaisuus ja tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille. Päivän aikana kaikille osallistujille tarjotaan kahvit sekä kevyt salaattilounas. Tapahtumaan osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.4.2019 tai kun tapahtuma on täynnä.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu Valtio Expoon tästä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Jos haluat pysyä kärryillä Valtio Expon järjestelyistä, seuraa Valtiokonttoria Twitterissä sekä paina "osallistu" Valtio Expon Facebook-tapahtumassa.

Lisätietoja tapahtumasta:

valtioexpo.fi

valtio.expo@valtiokonttori.fi