Valtio Expon näytteilleasettajat koossa

Julkaistu 23.10.2017 klo 12.29

Valtio Expo 2018 -tapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut reilut 70 näytteilleasettajaa.  Kaikki osastopaikat on nyt myyty, mutta näytteilleasettajilla on vielä mahdollisuus ilmoittautua jonotuslistalle.

Valtio Expo 2017 Kansalaisneuvonta


Valtiokonttori järjestää perinteisen Valtio Expo -tapahtuman 8. toukokuuta 2018 Marina Congress Centerissä, Helsingissä.

Kaikki Valtio Expon näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon toimijoita tai kumppaneita. Monet heistä ovat osallistuneet tapahtumaan jo useampana vuonna, osa on mukana vasta ensimmäistä kertaa.

Uutena tulokkaana on esimerkiksi Kela, jonka palvelut näkyvät myös ensi vuoden tapahtuman ohjelmassa.  Valtion palveluntarjoajat, eli Hansel, HAUS, Palkeet, Senaatti-kiinteistöt, Valtori ja Valtiokonttori edustavat tapahtuman konkareita. Palveluntarjoajiin voi tutustua tänäkin vuonna ala-aulassa olevalla yhteisosastolla. Lista kaikista vuoden 2018 näytteilleasettajista julkaistaan myöhemmin.

Valtio Expo 2018 -teema julkaistaan loppuvuodesta ja tapahtuman alustava ohjelma ensi vuoden alkupuolella. Valtiokonttorin tavoitteena on, että valittu teema näkyy ensi vuoden ohjelmassa yhtä kattavasti kuin Töissä valtiolla -teema näkyi viime toukokuun tapahtumassa.

Viime toukokuun Valtio Expon tunnelmiin voi tutustua videogallerian avulla.

Lisätietoa tapahtumasta:
valtioexpo.fi
facebook.com/valtioexpo