Valtio Expo sai hyvää palautetta

Julkaistu 7.6.2016 klo 14.47

Lattiatuntuman mukaan Valtio Expo oli jälleen onnistunut, ja tapahtuma onkin päätetty järjestää taas ensi vuonna. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen vuoden 2017 tapahtumaan alkaa torstaina 1. syyskuuta klo 9.00.

Muutama päivä tapahtuman jälkeen sen vieraille ja näytteilleasettajille lähetettiin asiakastyytyväisyyskyselyt tapahtuman tarkempaa arviointia varten. Myös asiakaspalautteet kertovat tapahtuman onnistumisesta mutta kirkastavat myös kehityskohteita.

Vieraiden yleisarvosana tapahtumalle oli 8,4 ja näytteilleasettajien vain hieman matalampi 8,3. Yleisesti kiiteltiin hyvää ”pöhinää” ja mielenkiintoisia puheenvuoroja ja sitä, että kiinnostuneita riitti ständeillä ympäri näyttelyalueen. Tilanahtautta oli joissakin saleissa: joidenkin puheenvuorojen suosio yllätti sekä puhujan että tapahtuman järjestäjät.

Ensi vuodelle näytteilleasettajamme kaipasivat vieraiden nimikyltteihin lisäinformaatiota, kuten titteliä ja kiinnostuksen kohteista kertovaa symbolia. Tiedonkulkuun näytteilleasettajille tullaan myös panostamaan ja tapahtuman näyttelyaluetta ja opasteita kehittämään.

Nyt ensimmäistä kertaa käyttöön otettu Brella-verkostoitumistyökalu sai yleisesti hyvän vastaanoton, mutta työkalun käyttö vaatii kuitenkin vielä käyttäjiltään tottumista.

Tänä vuonna Valtio Expossa mukana olleille näytteilleasettajille lähetetään vielä muistutusviesti ennen ensi vuoden näytteilleasettajaksi ilmoittautumisen alkamista 1.9.

Tätä ennen messupäivän hulinaan voi palata oheisen koostevideon myötä: