Valtio Expo 2019 järjestetään 7. toukokuuta

Julkaistu 16.8.2018 klo 9.11

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 7. toukokuuta 2019 Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Valtio Expo 2019 -tapahtuman teema julkaistaan myöhemmin, ja ohjelma valmistuu ensi vuoden alkupuolella.

Viime keväänä Valtio Expoon osallistui yli 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Tapahtumassa oli yhteensä 74 näytteilleasettajaa, jotka esittelivät palvelujaan valtionhallinnolle.

VEX_näytteilleasettajia

VEX_yleisöä2018

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 5. syyskuuta

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnistyy keskiviikkona 5.9.2018 klo 9.00. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Näytteilleasettajille on varattu reilut 70 paikkaa.

Nopeimmat ilmoittautujat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, sillä osastopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytteilleasettajille tarjottavia tietoiskuaikoja on rajallinen määrä, joten myös tietoiskut varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3 150 euroa + alv ja yläkertaan 2 550 euroa + alv. Tietoiskun hinta on 1 050 euroa + alv. WS-Expogroup laskuttaa kaikilta näytteilleasettajilta osaston vuokran ja mahdolliset muut erikseen tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen).

Näytteilleasettajien ilmoittautumislomake (avautuu 5. syyskuuta klo 9)

Kevään 2019 Valtio Expon vieraat voivat ilmoittautua tapahtumaan vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta ajankohta kannattaa varata jo nyt kalentereista.

Yhteystiedot

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Tapahtuman käytännön järjestelyt: Laura Salmi, puh. 0295 502494
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää myös ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaan)

facebook.com/valtioexpo

Tutustu viime kevään tunnelmiin