Valtio Expo 2018 järjestetään 8. toukokuuta

Julkaistu 23.8.2017 klo 10.00

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään seuraavan kerran tiistaina 8. toukokuuta 2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Valtio Expo 2017 yleisöä II


Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaisimmat aiheet ja tarjoaa verkostoitumispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Valtio Expo 2018 -tapahtuman teema julkaistaan myöhemmin, ja ohjelma valmistuu ensi vuoden alkupuolella.

Viime keväänä Valtio Expoon osallistui yli 1 600 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Tapahtumassa oli yhteensä 75 näytteilleasettajaa, jotka esittelivät palvelujaan valtionhallinnolle.

Asiakaspäällikkö Ismo Tikan mukaan Valtiokonttori on ottanut huomioon viime kevään tapahtumasta saadun palautteen. ”Ruuhkautumisiin ja muihin ongelmakohtiin on pyritty löytämään ratkaisuja yhdessä Marina Congress Centerin kanssa. Tekemiemme selvitysten perusteella jo tutuksi tullut Marina soveltuu parhaiten tämän tyyppisen tilaisuuden järjestämiseen.”

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 7. syyskuuta

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnistyy torstaina 7.9.2017 klo 9.00. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Näytteilleasettajille on varattu reilut 70 paikkaa.

Nopeimmat ilmoittautujat voivat varata tapahtumasta osaston lisäksi myös tietoiskun ja esittää toiveita osastopaikastaan. Valtiokonttori pyrkii huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, sillä osastopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytteilleasettajille tarjottavia tietoiskuaikoja on rajallinen määrä, joten myös tietoiskut varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osastopaikkojen hinnoittelua on muutettu viime keväänä saadun palautteen vuoksi. Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 2 850 euroa + alv ja yläkertaan 2 250 euroa + alv. Tietoiskun hinta on 950 euroa + alv. WS-Expogroup laskuttaa kaikilta näytteilleasettajilta osaston vuokran ja mahdolliset muut erikseen tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen).

Näytteilleasettajien ilmoittautumislomake (avautuu 7. syyskuuta klo 9)
Näyttelyalueen pohjakartta (lisätty 30.8.)

Kevään 2018 Valtio Expon vieraat voivat ilmoittautua tapahtumaan vasta ­­ensi vuoden alkupuolella, mutta ajankohta kannattaa varata jo nyt kalentereista.

Yhteystietoja:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Tapahtuman käytännön järjestelyt: Laura Salmi, puh. 0295 502494
s-postit: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää myös ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaan)

valtioexpo.fi
facebook.com/valtioexpo

Tutustu viime kevään tunnelmiin: