Valtio Expo 2017 – ohjelma julkaistu

Julkaistu 21.3.2017 klo 10.19

Valtio Expon ohjelma on juuri julkaistu. Valtiokonttorin messutapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan Katajanokalla Marina Congress Centerissä keskiviikkona 10. toukokuuta. Mukaan on ilmoittautunut jo noin 1000 valtionhallinnon asiantuntijaa ja päättäjää sekä reilu 70 näytteilleasettajaa.

Valtio Expo

Tapahtuman ohjelmassa on jälleen runsaasti ajankohtaisia puheenvuoroja valtionhallinnon aiheista. Tänä vuonna tapahtuman teemana on "töissä valtiolla". Ohjelmassa ovat teeman mukaisesti esillä uudet fiksummat työnteon tavat, rohkeat kokeilut sekä kaikkea valtionhallinnon työtä muovaava digitalisaatio.

Julkisten palveluiden uudistamisessa tähdätään nyt asiakaslähtöisyyteen ja palveluita käyttävän asiakkaan hyvään asiakaskokemukseen. Tänä vuonna Valtio Expossa onkin mahdollisuus osallistua myös palvelumuotoilun minityöpajaan, jonka vetää Valtiokonttorin Digitalisaation tuki -toimialan ja valtion digihankkeita kirittävän D9-digitiimin johtaja Nina Nissilä.

Ohjelmaa on koko päivän ajan tarjolla neljässä pääsalissa, ja lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja voi seurata molempien kerroksien tietoiskusaleissa, joissa tapahtuman näytteilleasettajat esittelevät palveluitaan.


Poimintoja ohjelmasta:

Toinen mahdollisuus – ikinä ei kannata luovuttaa
Pekka Hyysalo, FightBack

Siiloista empatiaan. Digitalisaatio parempien palvelujen mahdollistajana
Digijohtaja Nina Nissilä ja D9-porukka, Valtiokonttori

Matkalla kohti erinomaisia asiakaskokemuksia  –  Valtiokonttorin tarina
Henrietta Aarnikoivu, ProTulos Oy, toimialajohtaja Jyri Tapper ja palvelupäällikkö Netta Kokko, Valtiokonttori

Motivaatio parempaan virkamieselämään
hyvinvointiyrittäjä, luennoitsija Jutta Gustafsberg

Hyvät vai huonot uutiset -show
vetäjänä muusikko Mikko Kuustonen, panelisteina kirjailija Tuomas Kyrö, apulaisjohtaja Mari Näätsaari, Valtiokonttori, digijohtaja Nina Nissilä, Valtiokonttori ja hallintojohtaja Matti Hyytinen, Maanmittauslaitos  

Tutustu koko ohjelmaan

Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta mutta edellyttää ilmoittautumista.
Ilmoittautua kannattaa hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.5.2017 tai kun tapahtuma on täynnä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu tästä

Valtio Expon uutisia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, joissa tapahtumasta keskustellaan aihetunnisteella #valtioexpo.