Valtio Expo 2016 – teemana tuottavuus

Julkaistu 25.11.2015 klo 16.42


Valtionhallinnon suurin vuotuinen verkostoitumistapahtuma Valtio Expo järjestetään 17.5.2016 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Vuonna 2016 tapahtuman teemana on tuottavuus.

”Tuottavuuden jatkuva kehittäminen on juuri nyt erityisen tärkeää valtiolla ja koko julkisella sektorilla. Meillä on myös erinomainen hetki hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia tässä asiassa”, Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen sanoo.

”Tämä kuitenkin edellyttää hyvää muutosjohtajuutta, uuden oppimista, uudenlaista ajattelua prosessien kehittämisessä ja aivan uudenlaista yhteistyötä ylitse hallinnonalarajojen. Tässä on hyviä syitä osallistua Valtio Expoon.”

Ohjelmassa on luvassa runsaasti ajankohtaisia puheenvuoroja ja tietoiskuja henkilöstö-, talous- ja ICT-aiheista tuottavuuden näkökulmasta. Tapahtuman yhteydessä jaetaan myös Kaiku-teko 2016 -kilpailun palkinto ja kunniamaininnat.

Vuonna 2015 Valtio Expo teki yleisöennätyksensä, kun tapahtumaan osallistui yli 1400 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajien edustajaa. Ensi vuoden tapahtumaan on ilmoittautunut jo 70 näytteilleasettajaa. Jäljellä on vielä muutama näytteilleasettajapaikka.

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa ensi keväänä. Tapahtumaan liittyvää uutisointia voit seurata mm. Valtio Expon kotisivuilla sekä Facebookissa www.facebook.com/valtioexpo. Twitterissä tapahtumasta viestitään aihetunnisteella #valtioexpo. Tervetuloa keskustelemaan!