Sovi tapaamiset ennakkoon – hyödynnä verkostoitumistyökalua

Julkaistu 22.4.2016 klo 10.19

Valtio Expon suurimpia hyötyjä on verkostoituminen, kumppaneiden ja kollegoiden tapaaminen sekä kuulumisten vaihto. Tänä vuonna verkostoitumiseen on panostettu muun muassa ottamalla käyttöön verkostoitumistyökalu Brella. Sen avulla tapaamisia on mahdollista sopia jo etukäteen.

Mitä hyötyjä työkalusta on?

 1. Tapahtuman aika on rajallinen ja ihmisjoukko suuri: verkostoitumista helpottaa, kun voit sopia tapaamiset ketterästi etukäteen.
   
 2. Brellaan kirjauduttuasi työkalu tarjoaa sinulle listan henkilöistä omiin mielenkiinnon kohteisiisi perustuen. 
   
 3. Kun sovit tapaamiset jo ennen tapahtumaa, voit halutessasi valmistautua niihin etukäteen ja kohtaamiset ovat tehokkaita.

Miten käytän Brellaa?

 1. Kirjaudu sisään joko LinkedIn-profiilillasi tai sähköpostilla ja salasanalla. Tapahtumaan liittyminen onnistuu kirjautumisen jälkeen myös koodilla: valtioexpo
   
 2. Täytä profiilisi tiedot ja kerro, mitä etsit ja mitä tarjoat. Työkalu tarjoaa sinulle listan henkilöistä, jotka ovat kiinnostuneet kanssasi samoista aiheista.
   
 3. Ehdota tapaamista: valitse aikataulusta itsellesi sopiva aika ja lähetä tapaamispyyntö.

Kun tapaaminen on vahvistettu, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa lukee, missä numeroidussa pöydässä tapaatte. Pöydät sijaitsevat erikseen merkityllä verkostoitumisalueella, joka on Marina Congress Centerin ensimmäisessä kerroksessa.

Kirjautumaan pääset tästä >>

Brellasta lähetetään vielä lähempänä tapahtumaa kutsuviestit sähköpostitse kaikille Valtio Expoon ilmoittautuneille. Huomioithan, että tapahtuman verkostoitumistyökalu on tarkoitettu vain Valtio Expoon osallistuville.

Rohkeasti verkostoitumaan!