Osallistujat olivat tyytyväisiä Valtio Expon ohjelmaan

Julkaistu 1.6.2017 klo 14.47

Valtio Expon monipuolinen ohjelma sai osallistujilta lähes täydet pisteet. Tämän vuoden Töissä valtiolla –teema oli onnistunut ja se näkyi hyvin päivän ohjelmassa.  

Vieraiden yleisarvosana tapahtumalle skaalalla 4–10 oli 8,4 ja näytteilleasettajien 8,3. Valtio Expo koettiin työn kannalta hyödylliseksi,  ja lähes kaikki vastaajat voisivat suositella tapahtumaa kollegalleen. Palautetta tuli jonkin verran myös tilan ahtaudesta, joka aiheutti ruuhkia naulakoilla ja ruokailussa. 

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka on järjestäjien puolesta kiitollinen saadusta palautteesta ja lupaa, että se otetaan huomioon: ”Saamamme runsas palaute kertoo, että tapahtumaan ollaan sitoutuneita ja osallistujat haluavat myös vaikuttaa siihen.”  Ismo Tikan mukaan mietinnässä on ollut eri vaihtoehtoja, joilla ruuhkautumista voitaisiin jatkossa vähentää. ”Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on jo alkanut, ja toivoisimmekin teiltä ehdotuksia seuraavaksi teemaksi”, Tikka sanoo. Järjestelyissä mukana olleen Laura Salmen mukaan tapahtuma sujui hyvin ja vieraat viihtyivät ilahduttavasti ohjelman loppuun asti.

Toukokuun 10. päivä järjestettyyn Valtio Expoon osallistui noin 1 600 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajan edustajaa. Vieraille ja näytteilleasettajille lähetettiin asiakastyytyväisyyskyselyt tapahtuman tarkempaa arviointia varten.  Valtiokonttori kiittää kaikkia onnistuneen tilaisuuden suunnitteluun osallistuneita, näytteilleasettajia, esiintyjiä ja vieraita.

Ehdotuksia ensi vuoden teemaksi voi lähettää osoitteeseen valtio.expo(at)valtikonttori.fi.

Valtio Expon osallistujien tunnelmiin voi tutustua videogalleriassa julkaistujen videoiden myötä.