Meidän Suomi kolmesta näkökulmasta – Valtio Expon ohjelma on julkaistu

Julkaistu 22.3.2019 klo 11.10

Tiistaina 7.5.2019 järjestettävän valtionhallinnon suurimman vuotuisen tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu. Meidän Suomi -teema kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Teemaa käsitellään kolmessa eri salissa, kolmelta eri kantilta.

Millainen on meidän yhteinen Suomi tulevaisuudessa? Siihen etsitään vastauksia Valtio Expossa toukokuussa. Keskusteluja käydään sekä yhteiskunnan, työyhteisön että yksilön tasolta.

Marina Congress Centerin suurin Europea-sali on omistettu laajalle yhteiskunnalliselle keskustelulle siitä, mitä Suomi on nyt ja tulevaisuudessa. Samalla pohditaan, kenelle Suomea rakennetaan ja millä eväin julkishallinto edesauttaa yhteiskunnan toimivuutta.

Valtio Expo_uutiskuva3

Kuva: Lari Järnefelt

Fennia II -salin puhujat keskittyvät ensisijassa henkilöstöasioihin. Työelämä on murroksessa, millaisia keinoja työyhteisö tarvitsee pysyäkseen mukana kehityksessä? Näitä aiheita käsitellään muun muassa osaamisen joustavaa hyödyntämistä sekä johtamisen murrosta koskevissa puheenvuoroissa.

Kolmannen salin, Fennia I:n, ohjelma kulkee nimellä ”Ihmisen osa”. Salin puheenvuorot keskittyvät yksilön tarpeisiin valtionhallinon työntekijänä. Salissa käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa terve sisäilma, työsuojelun tulevaisuus sekä ihmiskeskeinen digiturva. 

Valtio Expo_uutiskuva2 Kuva: Lari Järnefelt

Pääsalien ohjelman lisäksi voi tutustua lukuisiin mielenkiintoisiin tietoiskuihin. Päivän lopuksi tapahtumassa jaetaan Uuden työn Kaiku-palkinto sekä nautitaan viihteellisemmästä Suomen Leijonan luola -ohjelmanumerosta. Voit tarkastella koko ohjelmaa täältä.

Monipuolisen ohjelman ohella messuilla voi tutustua yli 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavan näytteilleasettajan toimintaan.

Ilmoittautuminen on auki 30.4. asti

Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan Valtio Expoon, voit tehdä sen tästä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Lisätietoa tapahtumasta:

valtioexpo.fi
valtio.expo@valtiokonttori.fi
Ismo Tikka, asiakaspäällikkö, puh. 0295 50 3210
Laura Salmi, henkilöstöhallinnon asiantuntija, puh. 0295 50 2494