Ensi kevään Valtio Expon ohjelman suunnittelu alkoi

Julkaistu 29.10.2018 klo 14.10

Tapahtuman vieraat ovat valtionhallinnosta. Ohjelmaa suunnitellaan sekä ICT-, viestintä-, talous- ja henkilöstönäkökulmasta. Ohjelmaehdotuksia tulee Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön lisäksi vierailta ja näytteilleasettajilta. Valtio Expo on luonteeltaan verkostoitumistapahtuma, joten ohjelmasisältö on kevyempi kuin esimerkiksi seminaarissa. Tavoitteena on rakentaa ohjelma siten, että kaikille vieraille olisi jotain kiinnostavaa. Ohjelman on houkuteltava talo täyteen.


Näytteilleasettajien rooli Valtio Expossa on suuri

Ohjelmaideoita odotetaan myös näytteilleasettajilta. Näytteilleasettajat tuovat tapahtumaan tuulahduksen yritysmaailmasta, kuten ohjelmakokonaisuuteen mielenkiintoisia tietoiskuja ja ohjelmaan ajankohtaisia aiheita. Odotamme ideoita näytteilleasettajilta myös ensi vuoden tapahtumaan. Useana vuonna mukana ollut Gofore on yksi Valtio Expon vakionäytteilleasettajista.

Gofore

Kuva: Gofore

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut, kansainvälisesti toimiva, kasvua tavoitteleva digitalisaation palveluyritys, jolla pitkä kokemus suomalaisen julkishallinnon digitalisoinnista ja organisaatioiden toimintatapojen kehittämisestä. Gofore on ollut mukana rakentamassa tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää Suomea lähes kaikille hallinnonaloilla.

Valtio Expo yhteystiedot

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Tapahtuman käytännön järjestelyt: Laura Salmi, puh. 0295 502494
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaan)